• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir İmparatorluğun Doğuşu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Joe.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğrudur şimdi söyleyin bakalım sizin gruba girmek için ne gibi özelliklere sahip olmak gerekiyor:)hanı sadece özel insanların olduğu bir yermiş ya:d16:

Bize suç ortağı lazım :s95: :s95: son mesajı nasıl alırız filan gibi işte bütün güzellikler bu grubumuzda :D

Bize suç ortağı lazım :s95: :s95: son mesajı nasıl alırız filan gibi işte bütün güzellikler bu grubumuzda :D

Vallahi ben sizin grubunuzda yokum ,suç ortağı da olamam beni kabul eden böyle kabul eder :m10:hayır grupta da üye değilim bu noktalı Joe. ne etmeye beni etiketlemiş onu da anlamış değilim:baba:

Hepsini tam izleyemedim ama izlediklerim güzeldi yaa :D şaşırmaları filan adamın süper ben severim şaşırmayı hep şaşırdığım için ahaha :D

insta hesabın varsa ordan takip et. orda daha güzelleri var. ben de tepkilerine bitiriyorum. hıyaa filan hshdjd

insta hesabın varsa ordan takip et. orda daha güzelleri var. ben de tepkilerine bitiriyorum. hıyaa filan hshdjd

ahaha :D :D sosyal medyanın hepsinden uzağım :D bilmiyorum ve anlamıyorumda zaten :D :D

Geri