• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir kitap bitmeden yenisine geçebiliyor musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peony

Onursal Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 4 Ay
Bir kitap bitmeden yenisine geçebiliyor musunuz?

Bunun hafıza kaybına yol açtığınızı bilmenizi isterim. Ben uydurmuyorum ilgililer söylüyor. Bu güne kadar yarım bırakıp diğer kitaba geçme gibi bir tercihim olmadı çünkü alacağım kitabı araştırmadan konusunu bilmeden rastgele almıyorum.

Sıkıldysam geçiyorum umrumda olmuyor :s92:

Çok yaptım, yapıyorum da hala. Sarmadıysa, bana bir şeyler katmıyorsa niye devam edeyim ki?

bir kitabı sevmesem bile bitirmeden asla bırakmıyorum bu huyumuda hiç sevmiyorum

Sıkıldıysam geçerim.
okumak için ugraşmam

bunu yapmamayı tercih ediyorum.. bir kitabı bütünüyle sindirmek daha güzel bence..

Ne kadar hoşuma gitmesede o kitabı sonuna kadar bitirir ondan sonra yenisine geçerim

Sıkıldıysam evet sonu bellidir yada az çok tahmin edersin ortada bitiş

Okumakta lazım ama .. Yazmak Yazmak Yazmak..

Hayır kitap olsun, film olsun, dizi olsun, iş olsun, temizlik olsun, ödev olsun, her konuda ne olursa olsun bir şeyi bitirmeden yenisine asla başlayamam kötü hissederim içimde kalır. ?

Okumak keyifli bir yolculuğa çıkmak gibi nasıl yolculuğu yarım bırakmıyorsak kitabı da yarım bırakmak olmaz diyoruz ve kitapla olan yolculuğa devam ediyoruz ?

Geri