• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Kutunun Unicorn Hikayesi (Ciciş Pony Modeling-CGI)

valla sonraki durakta admin zaten indirecek bizi XD (git git de bahçede zulalarda kemir ve sakın iki gün sonra ikinci bahar diyerek tvlere çıkayım deme, ayar oluyorum)

sen bana deil evi malı felan olana söylersin artık o parolayı XD ( ssk'lı olması tercih sebebidir puhaha )

yav 70 yaşındaki biri iletişim fakültesinde okusa nee okumasa neee. Ha bak yukarıyla iletişim kurmak için okuyor olabilirsin XD e git uyu, ninni mi söyleyek sana ?

Ninni söyleyin mi dedim.yoo demedim,iletişim fak okuyan kim ben miyim yoo ben değilim,yukarıdaki bağlantılar için torpil yaptırıyorum yarim ekmek :D

oo ısmarlıyorsun o zaman, iyi peki, benimkine ekstra ançuez ve kaşar da attırır mısın (ançuez ve kaşar ahaha , ıykkkk)

ançuez ve kaşarı ekmek arası yiyen biri önde otursa ne oturmasa ne XD manzara bile manzaramaz ahaha

Yazık-lar olsun tarifi için

Gerekli malzemeler;
1 tutam çıkar ilişkisi
300 gr ayrımcılık otu
Yarim demet hep bir
Yapılışı
Tüm malzemeleri karıştırıp yazık-lar olsun kalıbına alıyoruz.

Afiyet olsun :D :D

kesin gelmiş uyku saati. peki seni yormayalım ve ben de kaçayım. sohbet için çok teşekkürler, forumda hareket oldu ve çok iyi geceler arkadaşım :)

Geri