• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Birazda benden ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mamole
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mamole

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
12 Yıl 11 Ay
Kafama göre biseyler paylascam umarim begenirsiniz :)
1002720_667460699936674_774670705_n.jpg

Güçlü olan zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına hükmedebilendir.

Evet benim şarkılarımın şiddet ve öfkeyle dolu. Mantıklı olmalısınız Biliyor musunuz?, eğer bu otel odasında her gün yemek olduğunu biliyorsam , ve her gün yemek için kapıyı çalıyorsam ve bana kapıyı açıp içerideki ziyafeti gösteriyorlarsa etrafa salam saçışlarını gösteriyorlarsa yani yiyeceklerini ziyan ediyor ama bana yiyecek yok diyorlarsa ..
hergün kapının önünde durup şarkı söyleyerek içeri girmeye çalışıyorum , açız bizi içeri alın lütfen , açız bizi içeri alın lütfen .. bir hafta sonra o şarkı şöyle olur : Açız yiyeceğimiz yok!!.
2-3 hafta sonra ise yiyecek verin bana Yoksa kapıyı kırarım ha!. Bir yil sonra ise şarkı şöyle olur : Parçalayıp kilitleri dalıyorum artık içeri!.... Açsınız ve artık buna tahammül edemiyorsunuz! 10 yıl önce istedik kara panterlerle talep ettiğimiz buydu , vatandaşlık haklarıyla ilgili hakkımızı arayıp duruyorduk istiyorduk bu talepte bulunan insanlar şimdi ya ölü yada hapiste yani şimdi ne yapacağımızı düşünüyorlar???.. isteyecekmiyiz??!....
2pac amaru shakur

Geri