• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Biri forumun en yakışıklısını arıyormuş. Buyrun :)

Çok tatlı maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyoruz :)

Allah bağışlasın,

hemencik üyelik işlemlerini yapalım :p

paşaya iyi bakın ileride o da size bakar :)

büyüsünde abisi dayısı olarak alayım gezelim :p

Allah bağışlasın,

hemencik üyelik işlemlerini yapalım :p

paşaya iyi bakın ileride o da size bakar :)

büyüsünde abisi dayısı olarak alayım gezelim :p

Ee bundan başka neyimiz var artık :)

Direk mod yapabilme şansımız vardır umarımm bi kıyak geçeriz :D

Gezme zamanına gelince haber veririm :)

ALlah uzuuuunnn bir ömür hayırlı bir ömür sağlıklı ve sıhhatli kılsın onu size sizi ona bağışlasın

Ooo maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Gözün aydın :sigara

Hayırlı olsun sessizsakin cim Ayy yerim ben onu ne kadar da tatlı-yakışıklı maşallah. Rabbim Hayırlı, Sağlıklı, Birlikte bir ömür yaşamanızı nasip etsin. Nice böyle hoş kareler çekip paylaşmanız temennisiyle

Hoş Geldin bebek ^-^

Oy oyyyy ne yakışıklı biri bu böyle yaa :) maşallah canım Rabbim uzun ömürler versin, sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah yüzündeki gülücükleri hiç solmasın minik prensin :***

ALlah uzuuuunnn bir ömür hayırlı bir ömür sağlıklı ve sıhhatli kılsın onu size sizi ona bağışlasın

Çok tesekkur ederiiz :)

Ooo maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Gözün aydın :sigara

Sen nerelerdesin yahuu adını göremedim konularda dünden beri :)
Tesekkur ederiz abisi cok sagol :)

Hayırlı olsun sessizsakin cim Ayy yerim ben onu ne kadar da tatlı-yakışıklı maşallah. Rabbim Hayırlı, Sağlıklı, Birlikte bir ömür yaşamanızı nasip etsin. Nice böyle hoş kareler çekip paylaşmanız temennisiyle

Hoş Geldin bebek ^-^

Canimsinnn tesekkur ederiz kuzum darisi basiniza :)

Oy oyyyy ne yakışıklı biri bu böyle yaa :) maşallah canım Rabbim uzun ömürler versin, sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah yüzündeki gülücükleri hiç solmasın minik prensin :***

Prensimiz öpsün seni :s4:
Tesekkur ederiz ablasiii cok sagol :)

oyyyy oyyyyyyyyyyy ben bunu ısıra ısıra yerim sessizsakin maşallahhhh Allah esirgesin yakısıklıyı : :) burada yakısıklıyım diye hava atan erkekler baksında eeeerrrrrrkkkeeekkkkk görsün :D Min tahtın sallandı hocu kıskanclık yapma anasına cekmiş :D

Bulaşık yıkarım , temizlik yaparım , he rşeye haklısın derim . ))

kısaca o'na talibm . ))

oyyyy oyyyyyyyyyyy ben bunu ısıra ısıra yerim sessizsakin maşallahhhh Allah esirgesin yakısıklıyı : :) burada yakısıklıyım diye hava atan erkekler baksında eeeerrrrrrkkkeeekkkkk görsün :D Min tahtın sallandı hocu kıskanclık yapma anasına cekmiş :D

Min e he deyip gectik ya çaktirma :D
Tesekkur ederiz aşkoş sonunda doğurduk be :D

Bulaşık yıkarım , temizlik yaparım , he rşeye haklısın derim . ))

kısaca o'na talibm . ))

Ablasıı çok tatlisin yaaa nasil hoşumuza gitti:s70::s70:

Geri