Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden böyle bir çaba içinde oluyorlar anlam vermek zor. Sanırım intikam alma duygusu, Ama böyle intikam sadece sizin zamanınızı çalar, istisnalarda olabilir tabi ki ama genel olarak pek tasvip etmediğim bir yöntem.
Çivi çiviyi söküyor bu doğru da.
Aklın ve kalbin başka birindeyken böyle bir şey yapmak doğru değil. Kimse kimsenin sağlıksız beynini, tutarsız davranışlarını, dengesiz duygularını çekmek zorunda değil.
Unuttuktan sonra kiminle ne olmak istiyorsan ol.
bu konuda ısrarcı olan insanları da anlamıyorum ben. hali hazırda unutulamamış birinin olduğu söylenirken, karşı cinsin; bi ilgisini belli etme çabaları, bak ben senden etkileniyorum imaları..ben sana iyi gelirim lafları.. abi bi sal ya, kafamız da kalbimiz de bozuk zaten, bi de sen başlatma sevgine -.-