• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Blog dusuncemi aydinlatacak kimse var mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TRue

Kimsin ''SEN,, ?
MFC Üyesi
MFC Puanı
6,514
Merhaba arkadaslar uzun zamandir elimde olan bir adet domainimi canlandirmak istiyorum. Wordpress kurdum tema secimi konusunda kararsiz kaldim ve en onemlisi ne yapmaliyim ? Saglik mi yoksa genel mi tutmaliyim ?

Blog ismi : Faydali ve faydasiz da bende :D

Astra biraz sey durmaz mi ustune boyle uymayan elbise gibi ? Ya da neden Astra dedin ?

Hoşuma gitti nedense ilk aklıma o geldi tabi bütünüyle görmek lazım benim ki sadece fikir bu konuyu daha iyi bilen üstadlara sormak lazım :D

fikir diger fikirlere yol olur umarim bekleyip gorelim : ) ayrica oneri icinde tesekkur ederim.

Rica ederim umarım istediğinin fazlasını elde edersin de içine siner:)

Yok ne heves kirmasi ben benim icin olsaydi sallar gecerdim insanlarin gozune hitap etmeli : )

Temadan anlamam ama icerik konusunu genel tutarsaniz, cok kisiye renk olabilirsiniz sanki. Gonlunuzce olsun.

@Pozitivizm ve @Brida bir tane daha tema birakacagim bir bakar misiniz sizden ricam ? Bu son zaten sonrasinda konuyuda kilitleyebiliri

Sag olun.

Bu ilkinden daha güzel bence renkleri ve stilleri sevdim başarılı

Konu açık kalsın mı kilitliyor muyum linki silecegim zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri