• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Boks Eldivenleri

Üyelik Tarihi
24 Mar 2017
Konular
1,018
Mesajlar
2,425
MFC Puanı
4,910
Boks Eldivenleri

Dragon Boks Eldiveni

dragon.jpg


Dragon yerli bir marka olup son yıllarda Türkiyede tercih edilen markalardan biri olmuştur. Amatör ve Profesyonel sporcular için imal edilmiş değişik marka ve modelde boks eldivenleri mevcuttur.

Kimono Boks Eldiveni

Kimono marka boks eldivenleri amatör boks ve kickboks da çok tercih edilenlerdendir. Markanın zaman zaman poliüretan dolgulu zaman zaman da sünger dolgulu deri ve sunni deri boks eldivenleri temin edilmektedir. Fiyat ve kalite ortalamasına bakıldığında amatör sporcular için tercih edilebilecek ürünlerin başında gelir.

Busso Boks Eldiveni

Amatör Sporcular tarafından tercih edilen uygun fiyatlı boks eldivenleridir. Yerli bir marka olup pakistanda imal ettirildiği düşünülmektedir.

Windy Boks Eldiveni

windy_training_gloves.jpg


Taylandın en eski markası olduğu söylenir. Ürünler çok kaliteli ve tayland imalatıdır. Bir çok profesyonel muay thai ve kickboks ustasının tercih ettiği eldiven markasıdır.

Twins Boks Eldiveni

twins.jpg


Twins markası özellikle Muay Thai sporunda dünyanın en çok tercih edilen markalarından biridir. Ürün Muay thai sporunun ana vatanı Thailandda yüksek kalitede imal edilmektedir. Standart ve fantazi bir çok ürünü vardır. Piyasada bulabilecek en gösterişli eldiven olduğu söylenebilir. Marka her yıl dünyanın en iyi kickboks ve muay thai dövüşçülerini bir araya getirerek katalog çalışmasını yapar ve yeni ürünlerini tanıtır.


Everlast Boks Eldiveni

everlast.jpg


Everlast eldivenler özellikle profesyonel boksta çok tercih edilmektedir. Amerikan malı olup bu işin en eskilerindendir. Üretimlerinin Pakistanda yapıldığı tahmin edilmektedir. Ürünler yüksek kalitededir. Bu marka boks branşına mahsus dünyada ilkleri gerçekleştiren özel bir markadır. Ürünleri Efsane boksör Muhammed Aliye ait bir çok resim ve videolardada görebilirsiniz. Joe Fraizer ile yaptıkları unutulmaz maçların imzalı eldivenleride bu markadır. Amatör ve profesyonel sporcular için kullanılabilecek bir çok ürünü mevcuttur.


Green Hill Boks Eldiveni

tiger.jpg


Green Hill Boks eldiveni Pakistan markası olup imalatı Pakistanda yapılmaktadır. Amatör boksta çok tercih edilir. Safyan, Grip, silver, GYM, Super Star, tiger gibi alt modelleri mevcuttur. Super Star ve Tiger modellerinin AIBA(Uluslar Arası Amatör Boks Federasyonu) onaylı olanları ve olmayanları mevcuttur.

Cyclone Boks Eldiveni

Cyclone Boks eldiveni sunni deri gurubunda Cyclone Club, Cyclone Star ve Cyclone AKT modelleri mevcuttur. Deri gurubunda ise cyclone lion modeli bulunmaktadır. Ürünler pakistan malı olup değişik fiyat ve kalitelerdedirler. Bu markada yeni bir sporcudan profesyonel bir sporcuya kadar değişik kalitelerde boks eldivenleri bulabilirsiniz.
 
Üst