Malzemeler
2 adet soğan
2 adet közlenmiş kırmızı biber
3 adet patates
3 çorba kaşığı sıvı yağ
1 demet pazı
Tuz
Karabiber Kırmızı biber
Fesleğen Limon suyu
Bostan Pilaki Tarifi
Sıvı yağ, piyazlık doğranmış soğan, ince doğranmış sarmı-sak, közlenip ince doğranmış kırmızı biber ve tuz bir tencere*de 5 dakika sote edilir. Pazı iyice yıkanıp ince ince doğranır. Patatesler soyulup küp küp doğranır. Pazı ve patatesler aynı anda tencereye atılır. Pazılar suyunu çekene dek kavrulur. Kır*mızı biber, karabiber, fesleğen ekleyip biraz su ilavesi ile piş*meye bırakılır. Yemeğin az sulu olmasına özen gösterilir.
2 adet soğan
2 adet közlenmiş kırmızı biber
3 adet patates
3 çorba kaşığı sıvı yağ
1 demet pazı
Tuz
Karabiber Kırmızı biber
Fesleğen Limon suyu
Bostan Pilaki Tarifi
Sıvı yağ, piyazlık doğranmış soğan, ince doğranmış sarmı-sak, közlenip ince doğranmış kırmızı biber ve tuz bir tencere*de 5 dakika sote edilir. Pazı iyice yıkanıp ince ince doğranır. Patatesler soyulup küp küp doğranır. Pazı ve patatesler aynı anda tencereye atılır. Pazılar suyunu çekene dek kavrulur. Kır*mızı biber, karabiber, fesleğen ekleyip biraz su ilavesi ile piş*meye bırakılır. Yemeğin az sulu olmasına özen gösterilir.