• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bu Kış Tırnaklarda Moda Olan Renkler!

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Bordo ve tonlarını kullanın. Aslında birçok kadının, oje olarak vazgeçemediği bu rengin bu kış moda olması çok şaşırtıcı değil. Çünkü çok sofistike bir renk olan bordo, bir kadının eline en çok yakışan renklerden biridir. Yine aynı tonlarda bir rujla muhteşem görünmemek imkansız olacaktır.

Metalik renkleri renk paletinize ekleyin. Modayı takip etmeyenler bile, eğer sadece vitrinlere bakma şansı yakaladıysa metalik renklerin bu kış çok moda olduğunu fark etmiş olmalılar. Ojelerde de bu kış metalik renkler özellikle gümüş ve altın en çok kullanılacak renkler arasında olacak. Mutlaka her iki rengi de alıp çekmecenize yerleştirin. Uzmanların tek tavsiyesi metalik renkleri kullanırken tırnaklarınızı kısa ve küt kullanmanızdır. Aksi taktirde elleriniz çok vamp görünebilir.

Zümrüt yeşili bir oje alın. "Şaşırdın mı sen?" demeyin. Bu kış zümrüt yeşili, ojelerde çok trend renklerden biri. Doğada mevsim gereği kaybolan bu renk ruh halinize de iyi gelebilir.

Doğal ten tonlari hep moda. Bu aslında neredeyse müjde niteliğinde bir haber. Hepimizin mutlaka en az iki ten rengi ojesi vardır. Yani ekstra bir alışverişe ihtiyacınız olmayacak. Ancak güzellik uzmanları, genelde fransız manikürü yaptırırken küt törpülenmiş tırnakta kullanmaya alışkın olduğumuz bu renkleri, daha oval tırnaklarda kullanmamızdan yana.

Unutmayın, doğal ten tonlarındaki ojelerle bir partiye katılabileceğiniz gibi bir iş toplantısına gidebilir ya da spor kıyafetlerinizle koşuya giderken bile gönül rahatlığı içinde kullanabilirsiniz...


 
Üst