• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

BuKa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaşadığı durumdan dolayı bizi bırakan arkadaş[emoji3][emoji16][emoji23]
Kendisini sevdirmesini biliyor
Az takılır öz takılır

aa hangi yaşadığım durum? sizi bırakan mı? nasıl yaaani :o 2 sene olacak nerdeyse ama ben yeni gördüm mesajını affedersin..
teşekkür ederim yorumların için :)

Bukiş bnde seni tanıdıgıma memnun olanlardanım Buka cnm çok tatlı hanımcık bir kızsın bir o kadar sevimli ve şeker sün rabbim bahtını acık etsin güzelim :s23:

Bukiş bnde seni tanıdıgıma memnun olanlardanım Buka cnm çok tatlı hanımcık bir kızsın bir o kadar sevimli ve şeker sün rabbim bahtını acık etsin güzelim :s23:

Ayy canım ablacım çok teşekkür ederimm :) amin hepimizinki güzel olsun inşaallah ^^

aa hangi yaşadığım durum? sizi bırakan mı? nasıl yaaani :o 2 sene olacak nerdeyse ama ben yeni gördüm mesajını affedersin..
teşekkür ederim yorumların için :)

Dediğin gibi eskide kaldı bu yorumu ben bile hatırlamıyorum cnm ama o aralar sıkıntın vardı artık geçmiştir üzerinden çok sular aktı çünkü;)

Burçtaşııııııııııııııııııııııııııım
Tam tanımasam da henüz, eminim en az benim kadar zeki,sevecen ve eglenceli biridir :p
Tanıdıkça gelir yazarım :d5:

Bebiiiş özledim

Geri