• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Burçların güzellik sıralaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peony

Onursal Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 3 Ay
V39qdj.jpg

itiraz ediyorum yönetim:s77: bu co admin kendine torpil yapmış kendinin burcu dikkat cekecek diye 2. sıraya koymuş ve aslanı hemde koskoca aslanı en sona atmıştır :s77:
yönetimmmm StigmatA and Pisadam ( sana boşa sesleniyoruz yetkine takmıyon bizide :D olsun maksat rahatsızlık etme olsun seni :D ) bütün co adminleri forumun en ucra bölümüne sürgün edilsin:s94:
Mental yorgun yöneticiler kızaga cekilsin genclerin önü açılsın:s94:

peh ne kıskancam şike var resmen ::f16:

aaa Pisadam sen nasıl bizim gibi gariban forumcuyu yetkine takıp cevap verdin hı dünyanın sonu mu :D hem ben şüşko degilim azcık balıq etli olabülürüm :D

Evet atta görelim :tongue:
ona göre bakarız.

forum gözelligime dayanamaz çöker Pisadam:s38: kıyamam forumuna 1 hafta düzeltmeye ugrasman gerek:s6:

Herkül abi sen bi bi biiiiiitanesin:f4: sen olmsan bu forum cekilmez diye boşa demiyom ya ben:s68:

Forumunuzun bir tek abisi var, gerisi ..... Sezen

Senden ve benden her foruma lazım herhalde :f37:

Herkül abi senden her foruma gerek de benden her forumda olsa hepsinden kovulurdum :D bana sadece StigmatA ve Pisadam ( Allahtan o da olmuyor görmüyo ortalıgı karıstırıdıgımı :D ) katlanıyor :D

Geri