• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Burcu Tatlıses Kimdir - Burcu Tatlıses Hakkında - Burcu Tatlıses Biyografisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Almora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Almora

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 10 Ay
Burcu Tatlıses Kimdir - Burcu Tatlıses Hakkında - Burcu Tatlıses Biyografisi

image.jpg

1978 yılında İstanbul’da doğdu. Funda Arar‘ın yorumladığı Alagül, Sevda Yanığı, Yangın Yeri Roman, Kırık Düşler, Neyse, Karartma Günleri şarkılarının sözlerini, Kıraç‘ın bestelediği Zerda , Bir İstanbul Masalı, Aliye dizilerine ait jenerik müziklerinin sözlerini yazdı.
Yine Nilgül’ün Pervane isimli albümünde, Yapraklarım ve Gel Gör isimli sözleriyle yer aldı.
Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde yer alan Aşk Vurur adlı şarkıyı yazdı ve yorumladı. “Alagül” , “Seni Severdim”, “Senden Öğrendim”, “Mor Yıllar” gibi şarkıları en çok dinlenenler arasında yer aldı.
Ziynet Sali‘nin Mor Yıllar albümünde ise albüme adını veren şarkı ile birlikte, İstasyon ve Kırık Saz şarkılarını sözlendirdi.
2014 sonunda “Sen Dur Ben Gölge” adlı ilk şiir kitabını yayımladı. Şimdilerde kendi şarkılarını söylüyor.
Sanatçı 2015 yılının Mart Ayında "Güzel Kokuyorum" isimli ilk solo albümünü çıkardı. Bu albümden "Bir Tek Seni Sevdim " isimli parçanın Akustik versiyonu ise 2015'in kasım ayında piyasaya sürüldü.

Geri