• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Call Of Duty: Advanced Warfare Full İndir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihupload

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
15 Kas 2014
Konular
22
Mesajlar
24
MFC Puanı
0


Call_Of_Duty__Advanced_Warfare_2014.jpg

og.png

a1.jpg

b1.jpg

c1.jpg



hkk.png

Bozuk değil, daha götürür bizi bu!

Call of Duty: Advanced Warfare yıllardan beri kullanılan id Tech 3'ün ölümüne modifiyeli bir sürümünü kullanıyor. Kullandığı motor çok eski olsa bile kesinlikle kötü görünmüyor, bunu kabul etmek lazım. Elbette bu tabiri kullanınca aklınıza süper grafikler gelmesin. Yeni oyunuyla CoD sadece biraz daha üstüne koyuyor o kadar.


Eh, yeni nesil için çıkış yapacak ilk Call of Duty oyunu bu. Belli düzeltmeler olmamasını bekleyemeyiz. Özellikle yüz animasyonlarını, mimikleri aşırı beğendiğimi söyleyebilirim. Microsoft tanıtımında boy gösteren yeni oyunumuz kesinlikle daha iyi görünüyor.

Call of Duty: Advanced Warfare

İşte yeni nesil Call of Duty bu diyebilir miyiz? Kesinlikle hayır. Oyunun motoru çok ama çok yaşlandı. Ve bizim gördüklerimiz sadece bize gösterilmesine izin verilen görüntüler oldu. Herhangi bir oyun için nihai kararı (özellikle görsel olarak) hemen vermemiz gerektiği Watch Dogs ile kanıtlandı sanırım.

Sorunun ana kaynağı ise Activision'dan kaynaklanıyor. Benim şahsi fikrim bu yönde. 3 farklı geliştiriciye Call of Duty emri verildiğinden beri herkes korkmuş durumda. Ama seri bir, iki değil tam beş yıldır yerinde sayıyor diyenler hayli fazla. Ne yazık ki bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok.

Oyunları geliştiren üç firma da (Infinty Ward, Treyarch, Sledgehammer Games) oyun motoru geliştirecek yapıya sahip değil. Ne böyle bir oluşum için gerekli isimlere ne de zamana sahipler. Hal böyle olunca CoD'un yine en çok eleştirilecek noktası grafikleri olacak gibi görünüyor.

Bu noktada kesinlikle geliştiricilere kızılmaması kanaatindeyim. Eh, Activision'ın da piyasada şu an iş gören oyun motorlarının herhangi birini de alamayacağını varsayarsak, bir süre daha aynı oyun motorunu görmek zorunda kalabiliriz.

Call of Duty: Advanced Warfare

Durumun tek istisnasıysa bu yıl çıkışını yapacak Destiny ile yaşanabilir. Oyun için geliştiren motorun önümüzdeki on yılı taşıyabileceği söyleniyor ve Activision bu oyun motorunu CoD serisi için kullanmayı düşünürse serinin çehresi inanılmaz değişebilir.

İşin diğer teknik kısmı olan seslere geçtiğimizde yine bizi yıldızlar geçidi bekliyor olacak. Karakter ile ilgili kısmı birazdan anlatacağım ama benim öncelikli olarak değinmek istediğim başka bir isim var: Harry Gregson-Williams.

Hatırlarsanız serinin müzikleri Modern Warfare 2 ile zirve yapmıştı. Bunun en büyük etkeniyse adını hepimizin ezbere bildiği Hans Zimmer olmuştu. CoD'un müzikleri yeniden şaha kalkmaya hazırlanıyor olabilir çünkü Harry Gregson-Williams ciddi manada atmosfere damga vurabilecek bir sanatçı olarak göze çarpıyor. Kendisini hala çıkartamadıysanız MGS adlı müthiş serinin, o dokunaklı notalarını işleyen kişidir der susarım. Ben kesinlikle Call of Duty'nin bu yıl müzik albümünü hepimize defalarca dinleteceğine inanıyorum.
sistem.png

İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
Processor: Intel® Core? i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom? II X4 810 @ 2.60 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTS 450 @ 1GB / ATI® Radeon? HD 5870 @ 1GB
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 55 GB boşluk

tek.png

http://turbobit.net/2551tl8d8wjk.html

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst