Çam Kurabiyesi tarifi
için Malzemeler :
İkinci hamuru da aynı şekilde açın. 20 dakika buzdolabında dinlendirin. Şekilli kalıplar kullanarak hamuru kesin. Fırının en üst rafında 20 dakika pişirin. Çıkarttıktan sonra 5 dakika tepsinin içinde bekletin. Daha sonra tepsiden alıp, servis yapın.
için Malzemeler :
- 125 gr Margarin
- 2/3 Su Bardağı Pudra Şekeri
- 1 Adet Yumurta Sarısı
- 1 Paket Vanilya
- 2 Su Bardağı Un
- 1 Çorba Kaşığı Kuş Üzümü
İkinci hamuru da aynı şekilde açın. 20 dakika buzdolabında dinlendirin. Şekilli kalıplar kullanarak hamuru kesin. Fırının en üst rafında 20 dakika pişirin. Çıkarttıktan sonra 5 dakika tepsinin içinde bekletin. Daha sonra tepsiden alıp, servis yapın.