• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Can Dündar Sözleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
~ Bütün varoluşunu Beni beğenecekler mi? Beni seviyor mu? , Rahatsız eder miyim? kaygısı üzerine kuruyorsan, bil ki sonun hüsran. Bir küçük serzeniş, sıradan bir tenkit ya da kadirbilmezlik, acılar pahasına kurduğun o mükemmel kale yi yerle bir edebilir. Ölüm ilanını kaleme alacağına azat et kendini.​

~ Herkes aşktan şikayetçi, kaçımızın aşk hayatı iyi gidiyor? Ve eminim hiç kimse yanlışın nerde olduğunu bilmiyor.​

~ Karşındakine sevgini, aşkını verecek kadar yüceyse hislerin. Başkalarına bakmayı düşünmemeli gözlerin.​

~ Hazırım ben arkadaş ! Aşkın acısı da güzel, tatlısı da İş, uğruna tüm bunları göze aldığın gerçek AŞK'ı bulmakta.​

~ Eskiden mendiller aşıkların gözyaşlarıyla ıslanırdı Şimdi ise gerçek aşık kalmadığından fabrikadan ıslak çıkıyor...

~ Çocukken yarın neler oynayabiliriz diye düşünürdük, Şimdiyse yarın hayat bize hangi oyunu oynayacak diye düşünüyoruz.​

~ Artık yaşanmak için değil ayrılmak için yaşanır oldu aşk. Ve terketmeler yetmezmiş gibi birde emir verilir. Kendine iyi bak...​

~ Hepimizin bir kuyusu var elbet. Enderine gömdüğümüz kaygılarımızı, ihtiraslarımızı, tutkularımızı saklayan, en mahrem sohbetlerimizi paylaştığımız, en cesur itiraflarımızı haykırdığımız bir kuyu, utandığımız anılarımızın yatağı. Endişelerimizin barınağı. Kuyulardan delik deşik olmuş bir yolda, düşe kalka yürür gibi yaşıyoruz hayatı. çukur çukur olmuş bir kalple.​

~ Aşk, 'seni seviyorum' cümlesinin zamanla 'Kendine iyi bak' kelimesine dönüşünü işleyen geçici bir yalandır.​

~ Bu ülkede gazetelerin 2. sayfasında ünlülerin nasıl yaşadıkları, 3. sayfasında ünsüzlerin nasıl öldükleri yer alır.

~ Halk çocuklarının bazıları da ****** çocuklarıdır. Bunların arasında işkenceci, değnekçi, rüşvetçiler de var. Anaları hariç. Gözlerinden öperim.​

~ Eskisi gibi olsa aşklar, kız sevdiği erkeğin elini tutmaya utansa, erkek sevdiğinin gözlerine bakmaya kıyamasa.​

~ Her ilin plaka kodunu ezbere bilip, Özel günleri unutabilen zeka kapasitesine sahip insana Türk Erkeği deniliyormuş.​

~ Eğer bir kadının gerçek aşkı olmayı başarabilmişseniz; Çok şanslısınız, Çünkü sizin için hayat; asla sıradan olmayacak.

~ Eskiden İnsanlar Sevilir, Eşyalar İse Kullanılırdı. Gün Geldi Eşyalar Sevilir, İnsanlar Kullanılır Oldu.​

Geri