Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En sevdiğin bile seni anlamıyorsa, senden ve sevdadan uzaksa eğer, üzülme Küçüğüm. Sevmek öylesine güzeldir ki; seveni yüceltir, sevileni değil. Seni anlatamıyorsa sözlerin, gözlerinde anlamsız kalıyorsa renkler, sen yine de sev güzelim. Unutma ki dağlar ve tepeler yüce olmasına yücedir, fakat yüce olan tek sey sevebilen yürektir.
Hasretin öldürdü beni ! Şimdi geceler çaresiz, geceler sensiz, bir öpüşten daha sıcak şimdi yağmur damlası gelip konar dudaklarıma sessiz. Şöylemiş miydim hasretin öldürdü beni hıç sebepsiz.
Birgün sevgilim sordu aşk nedir diye biraz zaman istedim düşüneyim diye ertesi gün gördüm onu bir başkası ile kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye.
Onun güzelliğını herkes görüyorsa o bence az güzeldir. Herkes biliyorsa o bence hıç güzel değildir. Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. Onün güzelliğini yalnız ben biliyorsam bu aşktır. Hiç kimse bilmiyorsa bu yanlızlıktır.
Hayat yaşandığı kadar vardır. Gerisi ya hafızalardaki hatıra ya hayallerdeki ümittir. Hüsranı ise birtek yerde kabul ediyorum. Yaşamak varken yaşayamamış olmak da.
Kimsesizim hışmım da yok hasmımda. Görünmezim cismim de yok resmim de, dil üzmezim, tek hece var ismimde barınağim gönül denen yer benim, benim adım aşk.
Senin için yazdığım şiirlerin birinde bir mısrada gizlenen bir kelime olsam ve sen şiiri okurken beni söylediğinde tatlı dudaklarına konan öpücük olsam.
Duygular vardır anlatılmayan, sevgiler vardır kelimelere sığmayan, bakışlar vardır insanı ağlatan, insanlar vardir ki asla unutulmayan, işte sen de onlardansın.