• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Can Sızım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Realist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Daha cesurum artık. Keşke dememek için çabalamıyorum. İçimde büyütmüyorum hiçbir şeyi ve kimseye, Hiç hayatımdan çıkmayacakmış gibi davranmıyorum. Gitmek isteyene bir yolda ben çiziyorum. Selametle

Yokluğunun kurduğu acılardan bir yol çizdim yüreğime, artık dönsen de olur dönmesen de. Bir gün bu yürek bu bedene ağır geldiğinde, senide unuturum sevgini de. Alacaklarım kaldı sende biraz sevgi biraz gurur. Sana ihanetin adını sorduğumda adı yok demiştin. Şimdi ben son sözümü söylüyorum. Unutma ihanetin adı yoksa affı da yoktur.

Eğer beni bu sokakta, bu semtte, bu şehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, gözlerinin daldığı yerdeyim​

Artistlik yapmaya gerek yok. Seni öyle bir görmezden gelirim ki; sen bile varlığından şüphe edersin.​

Hayat o kadar acımasız ki; bazen doğru olanı yapmak için en çok istediklerimizden vazgeçmemiz gerekir. Hayallerimizden bile.

Bende susuyorum sevgimi saklayıp içimde.... Duyuyorsun değilmi suskunluğumu nasıl haykırıyor... Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim ... Ama bir başka seven yok benim sustuğum biçimde ...​

İçimde bir merak öyle bir merak ki ölümümden bir ay sonra bir güncük yaşamak ve dostu düşmanı suç üstü yakalamak.​

Sevmek ‘seviyorum’ demek değil, yüreğinde hissetmektir. Ve aşk yanında olanı sevmek değil, bazen gelmeyecek birini beklemektir.​

Her sey sagir içimde, ne siir ne musiki Dünyadan bezginligim dünyalar kadar eski Öylesine çözülmüs, öyle dagilmisim ki Bu ne bitmez ayrilik bu ne özlem diyorum​

Bir daha dünyaya gelsem Yine seni severdim Beni üzesin diye Beni deli divane edesin diye​

Ömrüme yetecek bir aşk ararken seni buldum. Şimdiyse aşkıma yetecek bir ömür arıyorum. Seni çok seviyorum...​

Ben, senin için ‘belkiydim’. Sen benim için ‘keşke’. ‘Belki’ seviyordur diye ‘Keşke’lerim ısrarcı bu gece..​

Gerçek şu ki; Hayallerimizde ki insanların hayallerinde ki insanlar değiliz!​

Bütün bi geceyi uykusuz geçirmene sebep olan şeyleri bir nefeste anlatamazsın. Önce içine atarsın, sonra susarsın.​

Beni aşkın yağmur olup yağdığı, zamanın aşka kurulduğu, aşkın zekât olarak verildiği coğrafyalara götürsünler istiyorum.​

Geri