• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Caner Erkin'den derbi yorumu

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin, Spor Toto Süper Lig'de 8 Mart Pazar günü Galatasaray'la oynayacakları derbiyi kazanacaklarına inandığını söyledi.

Fenerbahçe Gazetesi'ne röportaj veren Caner, sadece Galatasaray derbisinin değil tüm maçların önemli olduğunu vurgulayarak, "Derbi maçına futbolcuların farklı hazırlanmalarına gerek yok. Çünkü bu tip maçlarda konsantrasyon üst düzeyde oluyor. Galatasaray maçını da Kadıköy'de oynayacağımız için yine kazanacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Şampiyon oldukları kadroyu koruduklarını hatırlatan milli futbolcu, sezon sonu mutlu sona ulaşmak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu sene şampiyonluk ve 4. yıldız için çok çalışıyoruz. Gerek İsmail hoca olsun gerek bizler, camiamıza geçen seneki gibi mutluluk yaşatmak için tüm gücümüzle savaşıyoruz. Yolun sonunda da şampiyon olacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Uzun süre Fenerbahçe'de kalıp, şampiyonluklar, başarılar yaşamak istiyorum. Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Şampiyonluğu kazanarak 4. yıldızı da herkesten önce takmak istiyorum."

"Diğer takımlardan büyük bir camiayız"
Kariyerinde Galatasaray ve CSKA Moskova gibi kulüplerde forma giyen Caner, Fenerbahçe Kulübü'nün daha farklı bir camia olduğunu dile getirerek, "Camia olarak diğer takımlardan büyük bir camiayız. Diğer takımlar da büyükler ama bizim takımımızın aile yapısı, birbirine güveni ve yaşanan süreçlerden sonra ayakta dik duruşu ne kadar büyük bir camia olduğunun göstergesidir" değerlendirmesinde bulundu.

Sezon başında transfer olan Diego Ribas'ın uyum sürecini atlattığını ve artık takıma daha fazla katkı sağlayacağını söyleyen Caner, sarı-lacivertli taraftara şu mesajı verdi:

"Bu sene stat daha az doluyor, bunun nedenini bizler de anlamış değiliz. Passolig mi ya da başka şeyler mi? Bizi daha çok desteklesinler, çünkü bu çok farklı bir sene. Dördüncü yıldızı herkesten önce biz takmak istiyoruz. Biz onları bütün maçlarımıza bekliyoruz. Gelsinler ve bizi desteklesinler."
 
Üst