• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çapkın Kız

Deneme yapıyoruz acaba kaç seslenişten sonra çıldıracak diye :s95: :s95:
Ebrar :D :D

Iyi devam edin o zaman kolay gelsin :D

Ebrar Joe. yeşillendirecek herhalde onun için sorucaktı sana yaa :)

Burdan niye etiketlemiş o zaman yaa bende burda sorucak sandım :D tamamdır o zaman onun içindi etiketler yani :)

Veriyorum, öncelikli olarak bu saçma konuyu forumdan kaldırın :D
Bunu yaparsanız diğer tavsiyelerim de gelecek, haydi bakalım :D

Şakacıı senii kaldıracakmışız :D :D bunu biz rekora koşturacaz daha :s95: bu konu efsane olucak yıllardır dillerden dillere dolaşacak fenomen olucaklar :D :D

Şakacıı senii kaldıracakmışız :D :D bunu biz rekora koşturacaz daha :s95: bu konu efsane olucak yıllardır dillerden dillere dolaşacak fenomen olucaklar :D :D

Saçma bir şekilde mesajlar artıyor :D Neden mesaj atılıyor anlamıyorum :D Mesela ben şuan neden mesaj atıyorum :D
İnsanları lafa tutuyorsun Miya :D

Saçma bir şekilde mesajlar artıyor :D Neden mesaj atılıyor anlamıyorum :D Mesela ben şuan neden mesaj atıyorum :D
İnsanları lafa tutuyorsun Miya :D

Onun için burdayız biz zaten :s95: :S95: farketmeden mesaj sayısı artacak :D bir bakıcaz oww nerelere gelmiş :D

Size bu kutsal görevinizde başarılar diliyorum:D ve forumdan ayrılıyorum :s92:
Haydi iyi geceler :s93:

Ama bi 10 kere filan izlesen alışıyorsun gerçekten :s95: :s95: iyi geceler yarın tekrar gel :D

Geri