• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çayır gülü ile elinin körü

Yaparım ben kıskanc sey :p
NaZzZ hanıma bak sen :p

Ayh ayh ayh gelmişte bana taktik veriyo ben elimi sallasam tribinler dolarr :uyku:s74
Amaaaan nicki bile Nazzz naz yapmaktan başka neyden annarki benim kide laf :s7:can

Ayyy allahımm allahım senin nereni kıskanncaz gıı çayırını mı kıskancaz gülünü mü kıskancaz kızz tövbe yareppim :D :p

Kız elimi sallasam tiribinler dolar dime şimdi abimde evde kaldı kör topal birini şey etcez artık Nasibinde sen varmışsın dimekk ki seni abime düşünüyomm gı başın bağlı sayılır bah heee :P :D :D ;)

Ben onunla bi oynicam nese abim gil geldi gittim ben :ask

senin ki geldi bebeğimmm kimse üzemez bizi <2<2<2<2<2

kusura bakma bende kalp yetmezliği var 2 atıyorum yoksa 3 yani o .s.s

Sezen hala gözün üzerimizde gibi rahat edemiyorum başkası beni izlerken stres olurum ben .s.s

gel çayırcım bize gidek anamı köye gönderdim bugün :honk:

Sezen hala gözün üzerimizde gibi rahat edemiyorum başkası beni izlerken stres olurum ben .s.s

Noluyorsunuz ya hu hopssss forumu mundar ettiniz :D

filaş fİlaşşş ÇayırGülü ve AlcatrazZın son durumu :)

Sen neden bizim özelimizi paylaşiyon :can

Ayyy allahımm allahım senin nereni kıskanncaz gıı çayırını mı kıskancaz gülünü mü kıskancaz kızz tövbe yareppim :D :p

Kız elimi sallasam tiribinler dolar dime şimdi abimde evde kaldı kör topal birini şey etcez artık Nasibinde sen varmışsın dimekk ki seni abime düşünüyomm gı başın bağlı sayılır bah heee :P :D :D ;)

Kıskancanız tabe taş gibi haatunum ben :s7
Senin o kokusmuş abini ne yapim ben ama yedekte dursun :zipzip
Uffff snn gibi gorumce mi olur yaaaa :s47

Abim gil geldi koorkuyoom :s23

40 yıllık kuştüyüme neler yaptında böyle oldu cıkssss cıksss sende var bişeyler :kiskis
Dilim varmıyor demeye az değilsin sen bayırgülü :D

Hıhhhh hasbam hemen bana laf at zati :s74
Hem sen bana bi avatar ekle güllü dallı bisi olsun bi ise yara bari :s7:s23

:s12:azr:olmazz
abine git izdivaç programlarından bul cayırı da benim gülü de :y

Geri