• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cemal Süreyya Sözleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
~ iki şey: aşk ve şiir mutsuzlukla beslenir biri biri ona dönüşür.​

~ Aslında ayrılıklαr değilde, Gidenin sevmediği hαlde ' Seviyorum ' demesi en çok koyuyor insana.​

~ Düşenin dostu olmaz' derler kimileri. Sanki ayakta olanın dostu çokmuş gibi.

~ Umutta 'mut' varsa umutsuzlukta da 'umut' var.​

~ Çektiğin acı kadar olgunlaşırsın dıyorlar fakat olgunlaşa olgunlaşa çürüdük bilmiyorlar !!​

~ Bir kağıda sensizlik yazdım. Yine de çok hoşuma gidiyor.. Çünkü sen'sizlik kelimesi bile sen'le başlıyor.​

~ Kadın susarak gider. Eğer bir kadın şikayet ediyorsa, erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının… Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir. Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir…​

~ Sesinde ne var biliyor musun? Ev dağınıklığı... İki de bir elini başına götürüp, rüzgarda dağılan yalnızlığını düzeltiyorsun.​

~ Bir daha beni sevdiğini söyleme ! Neden biliyor musun ? Çünkü yine inanırım.​

~ Aklıma bile gelmiyorsun artık.. O kadar kalbimdesin ki.​

~ Neden yorgunsun sorusuna cevap aramaktan, 'Ve bunu sormasınlar diye gülümsemekten yoruldum.​

~ Belkide.. Evet belkide sen, hiç haketmemiştin beni. Oysa ben; Her halinle kabullenmiştm seni.​

~ Çocuk olsam yeniden.. Bir tek düştüğüm için acısa içim, Ve kalbim; çok koştuğum zaman çarpsa sadece .​

~ Keşke şöyle yapsaydım belki severdi deme. O senin için ne yaptı da sevdin sanki ? Akıl işi değil, gönül sevdimi gerisi bahane.​

~ Herkes az buçuk sarhoş, herkes bir şeyler söylüyor. Ama yalnız ikimizin sözcükleri sarmaşdolaş​

Geri