• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cemal Süreyya Sözleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
~ Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler. Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin.​

~ Güneş her sabah verilmiş bir söz gibi doğuyordu. Gerçek neydi biliyor musunuz: Her şey.​

~ Tüm anneler hep tanımadıklarına güvenme derler, kötü olur sonu. Düşünüyorum da tanıdıklarımıza güvendikte ne oldu.​

~ Sen bakma bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma, ben çok gülerim. Ve gülerken hiç kimse yalan olduğunu anlayamaz.​

~ Boğαzımα tαkıldı sevdαn.. 3 kere sırtımα vur helâl de; Alışık değilim hαrαmα, ondαn olαcαk herαlde..

~ S'onsuzluk istemiştim ben aslında; ama S'yi biraz sessiz söylemişim galiba.​

~ Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. Sadece seviyorum.​

~ Aramızdaki savaş nasıl anlatılır şimdi. Onun yüreği filistin'di ben oraya yerleşmeye çalışan batılı çocuk.​

~ Hayat benimse eğer kimse karışamaz ve biliyorum ki herkesle dost olunmaz. "Aşka gelince birkere sevdim işte, birdaha işim olmaz.​

~ Aşklarda bakım istiyor, öğrenemedin gitti.​

~ En az benimki kadar annemin de ahı tutar sana. Burnumdan getirdiğin süt, onun sonuçta.​

~ Sesinde ne var, biliyor musun? Söyleyemediğin sözcükler var.​

~ Keşke birini tam kaybetmeden, Ona olan tüm sevgimizi haykırabilsek...​

~ Bir kırıldık, daha da kırılırız. Kimse dokunamaz bizim suçsuzluğumuza...​

~ Bilirsin sigarayı da kalem tuttuğum gibi tutarım. Ondan tüter Sevda sözleri...​

Geri