• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çevrimiçi Bilgi Kaynağı : Tarım Memleketi

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
Forum Yaşı
6 Yıl
Merhaba

WlQvtxu.png

Web Site : https://tarimmemleketi.com

Açıklama :
Tarım Memleketi,
Türkiye’de tarım ve hayvancılıkla ilgilenenler için güvenilir ve kapsamlı bir bilgi platformudur. 2018 yılından bu yana Ziraat Yüksek Mühendisi Levent Atmaca tarafından yönetilen site; çiftçilere, tarım meraklılarına ve sektör paydaşlarına güncel ürün fiyatları, piyasa değerlendirmeleri, maliyet hesaplama araçları ve uygulamaya dönük tarım rehberleri sunmaktadır. Sahadan gelen deneyimle desteklenen içerikleri sayesinde, Türkiye tarımına dair yol gösterici ve pratik bilgiler sağlamaktadır.

📊 Faydalı İçerik Performansı Hesaplaması (Maden Müh . TRWE_2012)

88 / 100 = 100 üzerinden 88...!!!

🔎 Kısa Gerekçe​

• Güncellik (✓✓✓✓): Ürün fiyatları ve piyasa verileri düzenli ve sahaya yakın
  • Uygulanabilirlik (✓✓✓✓✓): Maliyet hesaplama araçları ve pratik rehberler doğrudan çiftçiye hitap ediyor
  • Uzmanlık (✓✓✓✓): İçeriğin Ziraat Yüksek Mühendisi tarafından hazırlanması güvenilirliği artırıyor
  • Saha Deneyimi (✓✓✓✓✓): Teori + pratik dengesi güçlü
  • Erişilebilirlik (✓✓✓): İçerik dili genel olarak anlaşılır, yer yer daha da sadeleştirilebilir

📌 Neden 100 değil?​

• Görsel anlatımın ve örnek vaka sayısının artırılması gerekiyor
  • Bölgesel (il/ilçe bazlı) içeriklerin çoğaltılması lazım
  • Yeni başlayan çiftçiler için daha fazla “adım adım” rehber ve uygulama saha bilgisi
Genel tabloya baktığımızda Tarım Memleketi, Türkiye şartlarında yüksek fayda üreten, sahaya temas eden ve güvenilir bir platform.

Yani sizlere şiddetli tavsiye ederim.Özellikle tarıma meraklı yada tarımsal çiftçi iseniz (benim gibi = Fınduk Üreticisi)

Geri