• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Chucky

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matilda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Matilda

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 3 Ay
@Chucky bir diğer adıyla Enes, her zaman neşeli ve karşısındakini kırmamaya özen gösteren bir s.modumuz:) bence, peki sence?

sevimli sevimli şeker mi şeker:):)iddaaci, maviyi seven arti deniz fln neyse ıste yaşıtım ve sevdiğim bi forumdasimdir:):) haftanın konuğu olmasını bekliyorummmmmmm şahsen:P

@Chucky olmasa ÖZELLERİM KAPALI diye birine göndermelerimi nasıl yaparım, eğlencelidir kendini bilir adamdır ;)

Chucky dost biri kısa zamanda tanıdığım ender insanlardandır.. Böyle insanlar hep var olsunlar :)

Chucky kral adam vallahi her daim eğlenceli mizah yeteneğine hayran kaldığım nadir insanlardan biri :)

LeGoLaS - Çok sağolasın sende kralsın,cansın :)) LaiLa - Sende iyi ki varsın teşekkür ederim cansın :)) Berkay - Sende aynı şekil kardeşim ÖZELİN KAPALI bu arada :d Zeynep - Maşallah döktürmüşsün yine sende çok cicisin haftanın konugu olamicam ama sonraki haftaya şansını dene :D

Elmalarin Sahi diye de Adlandirabiliriz kendilerini :)
Kisa zamanda kendini cok sevdiren ender insanlardan biri. Caliskanligi ile de MegaForumda cok güzel bir yer edinen bir Arkadasimiz ayrica :)
Nesesi ve muhabbeti güzel insanlardan birisi. Umarim her daim böyle olur ..

Euphoria tatlı tarifçim adminim teşekkür ediyorum ve sana ELMALI turta ikram etmek istiyorum kabul edersen tabi :D

Euphoria tatlı tarifçim adminim teşekkür ediyorum ve sana ELMALI turta ikram etmek istiyorum kabul edersen tabi :D

Rica ederim ne demek ya :) Ikram geri cevrilmez olur, neden olmasin. Tek sartim var ilk önce sen yiyeceksin o turtadan, ne olur ne olmaz, zehir olur, sey olur, saglama alalim biz kendimizi :D :)

@Chucky ; can dostum kardeşim birtanedir o .yüreği gönlü güzel gönül dostlarından , forumun bastacı dır kendisi .)) forumdaşım özü sözü bir insan. iyi ki burdasın iyi ki tanıdım seni Enes: )) sewiliyorsun kardeşim var mı ötesi : ))

DeStina güzel düşüncelerin için teşekkür ederiim sende cansın iyiki varsınn sende seviliyosun :)))

Geri