• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çıkma teklifi reddilen kız

Peony

Onursal Üye
MFC Puanı
29,234
Kızlar çıkma teklif etmemeli:f3:

7.Sinifta Taner diye cocuga hoslandigimi yazdigim bir mektup vrdim, O napti peki? Beni Okulun girisindeki merdivenin basindan Tekme atarak assagi savurdu:D yahu tamam hoslanmak zorunda degilsinde Tekme atmak ne Serefsiz, gururum hic okadar incinmemisti :D

O da bizim görevimiz,bırakın biz edelim canım neden bu kadar kasıyorsunuz? :D

7.Sinifta Taner diye cocuga hoslandigimi yazdigim bir mektup vrdim, O napti peki? Beni Okulun girisindeki merdivenin basindan Tekme atarak assagi savurdu:D yahu tamam hoslanmak zorunda degilsinde Tekme atmak ne Serefsiz, gururum hic okadar incinmemisti :D

:dddd

7. sınıf orta 2 filan sanırım çocukluk işte

Yok artık :D Mektubu yüzüme attı falan bekliyordum tekme atmış :D

Atamadin mi şöyle okkali osmanli tokati yapışsaydı mal duvara :D :D

Dünyası başı yıkılan kızdır. Üzülmüştür de çoook.. :)
Ama olsun hep biz erkekler üzülecek değiliz ya birazda kızlar üzülsün..

Kıyamam :D
Vay terbiyesiz :frown::frown:
Tam bir malmış kusura bakmada :D
Yırtar atarsın çöpe ne sanıyormuş kendini anlamadım. Sinir oldum he şimdi ben.
Sen naptın peki ?

Kıyamam :D
Vay terbiyesiz :frown::frown:
Tam bir malmış kusura bakmada :D
Yırtar atarsın çöpe ne sanıyormuş kendini anlamadım. Sinir oldum he şimdi ben.
Sen naptın peki ?

kizlar tuvaletinde agladim Napicam :D simdiki gibi degiliz ki Hakkimizi arayalim, :D

kizlar tuvaletinde agladim Napicam :D simdiki gibi degiliz ki Hakkimizi arayalim, :D

Lise birde bana TAKık biri vardı okul çıkışlarında peşime takılırdı :D
Birgün defol git dedim herkesin içinde kolumdan tuttu falan baya hırlaştık.
Tırnağım falan kırılmıştı çok pis canım yandı .
Bir sinirlendim bir ittirdim arabanın önüne resmen katil olcaktım araba çarpıyordu çocuga.
Asla altta kalmam :D
Tabi sen daha küçükmüşsün normaldır :f16::f16: ama çok sinirlendim.
Ben olsam bulur ağzına çarpardım bitane .
Kocana dövdürsene kız :D

Lise birde bana TAKık biri vardı okul çıkışlarında peşime takılırdı :D
Birgün defol git dedim herkesin içinde kolumdan tuttu falan baya hırlaştık.
Tırnağım falan kırılmıştı çok pis canım yandı .
Bir sinirlendim bir ittirdim arabanın önüne resmen katil olcaktım araba çarpıyordu çocuga.
Asla altta kalmam :D
Tabi sen daha küçükmüşsün normaldır :f16::f16: ama çok sinirlendim.
Ben olsam bulur ağzına çarpardım bitane .
Kocana dövdürsene kız :D

Bak sana isin ic yuzunu anlatayim mi ? :D
Ayla diye bi arkadasim tanere olan ilgimi biliyodu, bende cekingendim ya pek yanasamiyodum, ayla dedi mektup yaz ben veririm :D bende yazdim ama masumca seyler yazdim haah
aylada gitti verdi.. 10 dk sonra cocugu bana dogru gelirken gordum, dedim heraldr kabul edecek :D
Ben sana bakarmiyim kizim dedi tekme atti baldirima :D ben merdivenden assa kosarak indim :D meger aylayi ssviyomus kopeek, neden mektubu aylayla gondermisim. :D oyle cocujluktu rezillikti utancti:s58:

Bak sana isin ic yuzunu anlatayim mi ? :D
Ayla diye bi arkadasim tanere olan ilgimi biliyodu, bende cekingendim ya pek yanasamiyodum, ayla dedi mektup yaz ben veririm :D bende yazdim ama masumca seyler yazdim haah
aylada gitti verdi.. 10 dk sonra cocugu bana dogru gelirken gordum, dedim heraldr kabul edecek :D
Ben sana bakarmiyim kizim dedi tekme atti baldirima :D ben merdivenden assa kosarak indim :D meger aylayi ssviyomus kopeek, neden mektubu aylayla gondermisim. :D oyle cocujluktu rezillikti utancti:s58:

Aboooww :D
Olaya bak sen :s63::s63:
E insan gibi söyleseymiş tekme nedir sığır :D
Geçmiş olsun madem :s23:

En iyisi hic o toplara girmemek. Hoslanip da teklif edemeyen, teklifi benden bekleyen erkeği neyleyim. ;p

Edit: Henna'nin olay efsaneymis .dddd

Geri