Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çılbır, çılbır tarifi nedir, Çılbır nasıl yapılır?

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • Üyelik Tarihi
    8 Ara 2012
  • Mesajlar
    17,518
  • MFC Puanı
    3,911
Çılbır, Çılbır tarifi nedir, Çılbır nasıl yapılır?[/FONT]

5ac3321fd3806c12d4a4be3b.jpg

Malzemeler
5 adet yumurta
2 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı yoğurt
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı kırmızı toz biber


Hazırlanışı

Geniş bir tencereye su, tuz ve sirkeyi koyup, kaynatın. Su kaynayınca yumurtaları suya yakın tutarak birer birer kırın. Yumurtaların birbirine yapışmaması gerekir.

5 dakika sonra pişen yumurtaları el kevgiriyle sudan alın, suyunu iyice süzerek servis tabağına koyun ve üzerine yoğurt dökün. Bir tavada tereyağını eritin ve toz biberi içinde yakın. Bu sosu yoğurdun üzerine gezdirerek servis yapın.



Alıntıdır.
 
Üst Alt