• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Cindirella and Four Knight

Üyelik Tarihi
8 Eki 2016
Konular
91
Mesajlar
1,905
MFC Puanı
1,220
ZdBYGa.png



Hakkında ;
Adı: 'You're the First'
Yönetmen: Kwon Hyuk Chan, Lee Min Woo
Senarist: Min Ji Eun, Won Young Shil
Tür: Romantik, Komedi
Kanal: tvN
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 12.08.2016
Yayın günü ve saati: Cuma & Cumartesi - 23:00
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

Konusu ;

Eun Ha-Won ölen annesinin isteğini gerçekleştirmek ve öğretmen olmak istemektedir. Birlikte yaşadığı üvey annesi ve üvey kız kardeşi tarafından kötü muamele gören Eun Ha-Won bir gün rastlantı eseri tanıştığı Gök Grup'un başkanından bir teklif alır. Ha Won “Gökevi” adlı bir köşkte yaşayacak ve çalışacak, bunun karşılığında yüklü bir miktar maaş alacaktır. Üniversiteye gitmek için para biriktiren Ha Won bu teklifi kabul eder. Gökevi köşküne taşınır ve köşkte kalan üç kuzen Kadın Avcısı Kang Hyun-Min, Asi Kang Seo-Woo, Yıldız Kang Ji-Woon ve korumaları Lee Yoon-Sung’la yaşamaya başlar.



Oyuncular ;


Park So Dam, Eun Ha Won Rolünde (20 Yaşında)

1~40.png


"Siz üç kuzeni bir aile yapmak istiyorum."
Zeki, atletik bir lise öğrencisidir. Para kazanmak için bir sürü işte çalışır. Üvey annesi ve üvey kız kardeşi yüzünden evde çok zor zamanlar geçirmektedir. Bir gün iyilik yaptığı yaşlı bir adam kendisine Gök Evi denen bir köşkte yaşamasını ve bunun karşılığında kendisine yüklü bir miktarda para ödeyeceğini söyler. Veteriner olmak isteyen Ha Won bu sayede okul parasını ödeyebileceğini düşünerek bu teklifi kabul ederek üç kuzenin ve korumalarının yaşadığı bu eve taşınır.


Jung Il Woo, Kang Ji Woon Rolünde (20 Yaşında)

2~38.png


"Keşke eski günlere geri dönebilsem."
Ortanca kuzen. Ailenin çılgın, isyankâr çocuğudur. Hayatı en dipte yaşarken en tepeye çıkmıştır. Geçmişinde kaderin türlü oyunlarıyla karşılaşmış ve bunun sonucunda oldukça fakirken bir anda çok zengin bir konuma gelmiştir. İnce ruhlu ve hassastır. Kendini diğerlerinden soyutlar. Dıştan soğuk biri gibi görünse de yumuşacık bir kalbi vardır.

Ahn Jae Hyun, Kang Hyun Min Rolünde (20 Yaşında)

3~40.png


"Bana kapıldın değil mi? Kapılmasaydın kadın olduğundan şüphe ederdim!"
En büyük kuzen. İstediği her şeyi elde etmeye, bütün sevgiyi üzerinde toplamaya alışkın, tatlı dilli ama aklına geleni söyleyen inatçı bir playboydur. Zenginlik içinde büyümüştür. İstediği her kadını elde edebileceğine inanır. Her kızın rüyalarının yakışıklı prensi olarak görünür. Çapkın olsa da iyi biridir.


Lee Jung Shin, Kang Seo Woo Rolünde (20 Yaşında.)

4~34.png



"Seni her gördüğümde aklımda notalar uçuşuyor."
En küçük kuzen. Gök Grup’un varisidir. İyi bir şarkıcı ve söz yazarıdır. Sevimli, eğlenceli, “efendi adam” denilen tipte bir insandır. Diğerlerine nazaran daha şefkatli davranmaktadır Ha Won’a.


Choi Min, Koruma Lee Yoon Sung Rolünde (25 Yaşında)

5~30.png


"Başkanın emri."
Gökevi’nde yaşayan Başkan’ın sekreteri, Ha Won’un ve üç kuzenin korumasıdır. Ha Won’u koruyup kollayan onun için “Uzun Bacaklı Baba” figürü olan kişidir.

Son Na Eun, Park Hye Ji Rolünde (20 Yaşında)

6~18.png


"Hyun Min’i kendime aşık edeceğim."
Kang Ji Woon’un hoşlandığı kızdır. Küçüklüğünden beri Kang Hyun Min’den hoşlanmaktadır. Kang Ji Woon'ın kendisine olan aşkını, esas sevdiği Kang Hyun Min’a ulaşmak için kullanmaktadır.


Kim Yong Gun, Başkan Kang Rolünde

7~14.png


Gök Grup ve Gök Evi’nin sahibidir. Dört defa evlenmiş, beşinci evliliğini yapmak üzeredir. Bu evliliklerden üç oğlu olmuş ama üçü de ölmüştür. Bu üç oğlundan adları; Kang Hyun Min, Kang Seo Woo, Kang Ji Woon olan üç yakışıklı torunu vardır.


Kim Hye Ri - Ji Hwa Ja - Başkan Kang'ın 5. Karısı


8~13.png


Başkan Kang’ın 5. eşidir. Başkan’ın yanında önemli bir konuma sahiptir. Gök Grup’u ele geçirme planları kurmaktadır.

Seo Hyun Chul - Eun Ki Sang


9~8.png



Eun Ha Won’un babasıdır. İnşaatlarda inşaat kamyonu sürücüsü olarak çalışmaktadır. Eşi bir araba kazasında öldükten sonra tekrar evlenmiştir.

Choi Eun Kyung - Park Soo Kyung

10~9.png


Eun Ha Won'un üvey annesi, Choi Yoo Na’nın annesidir.



Go Bo Gyul, Choi Yoo Na Rolünde

11~4.png


Ha Won'ın üvey kardeşidir. Kıskanç ve hırslı bir kızdır. Torunlardan biriyle evlenmeyi aklına koymuştur.

Cho Hye Jung - Hong Ja Young


12~3.png


Eun Ha Won'un arkadaşıdır, ona destek olur. Kafede part time eleman olarak çalışmaktadır.

alıntı: yeppudaa ^-^

~Ah izlerken ne çok ağladım ya..
Kendinizden Bişeyler bulabileceğiniz hem gülüp hem ağlatan izlenmelik bir dizi daha. Şiddetle tavsiye ederim. çok çocuksu gelebilir bir bakışta fakat ders çıkartılacak bir senaryo. İzleyecek olanlara keyifli seyirler dilerim.~ ben gider. Başka bir dizi bulayım izleyecek . ah ne çabuk bitiyorlar ~


bu da çok sevdiğim ostu~
 
Üst