• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Citroen C4 Sedan tanıtıldı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Enes

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 9 Ay
Mesajlar
1,628
Tepkime puanı
8,590
Geçtiğimiz yıllarda ülkemizde de satışı yapılan bir önceki nesil C4 Sedan’ın, yeni nesli de sedan karosere kavuştu. 4.55 metrelik uzunluğuyla C-Elysee’den uzun fakat bir önceki C4 Sedan’dan kısa olan yeni modelin, Citroen’in Çin pazarındaki satışlarını yüzde 30 oranında artırması tahmin ediliyor.

Kaputunun altında 3 silindirli turbo benzinli motorun yer alacağı C4 Sedan, 130 HP gücünde olacak. Önden çekişli otomobilin motoru manuel şanzımanla ya da opsiyonel olarak otomatik şanzımanla kombine edilebilecek. Standart olarak sunulan dokunmatik ekran sınıfında bir ilk olacak ayrıca start&stop sistemi de araçta yer bulacak.


citroen-c4-sedan-tanitildi.jpg
 
Geri
Üst