• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çocukken Sahip Olmak İstenen Şeyler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sheranın kılıcından isterdim. bi tane aldılardı ama gölgelerin gücü adına ben sherayım dediğimde güçlenmiyodum .s.s en büyük ve ilk hayal kırıklığımdı o benim çok istediğin bir şeye sahip olduğunda gözünde küçülmesinin an meselesi olabileceğini anımsatan .s.s

Zengin olmak isterdim :D Herşeyi almak için sanırım :p

hep 18 yaşında olmak isterdim:) cünkü abimler hep büyüyünce gelirsin bizimle derdi:)

Anneme hep sey dermisim, Buyuyunce cook zengin olucam ve iki kolunuda bileziklerle doldurcam dermisim.. Hayalim ve isteklerim hep annemi mutlu etmekle alakaliydi

Genel Kurmay Başkanı olmak. :)
Dört yaşımdan beri değişmeyen tek amacım.

Bir iş sahibi olmak
Evlenme k ,çocuk falan
Daha ufakken bile bunları öğretiyor lar maalesef
İyi bir yere gelebilmek
Ve çoğu çocuğun hayali ask

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahçeli bir ev ki köpek sahibi olabilmek için + bir de paten. Senelerce hayal ettiğim bu üçlüden başka bir şey yoktu

Daha öğrenci subaydık,sözkonusu darbe girişimi sebebi ile maalesef ki. :sigara:sigara:sigara

İmzadan o çıkarımı yaptım :sigara Hayırlısı olsun. Şimdi bütün gönderilen öğrencilerin askeriyeye girmeleri engellendi mi tamamen :sigara

Geri