• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çok Güzel Hareketler 2 | Canımız Sıkılır 2 (7.Bölüm)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Joe.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sabah sabahh iyi geldi :s95::s95: ayyy ayy :s95:

Güzelmiş sabah sabah iyi oldu :D

ahahaha :s95: :s95: süperler yaaa :s95:

Bazıları çok sıkıcı oluyor. Ben sadece bu skeçte güldüm galiba :g1:

Dur bakıyım , diğerlerini düşünüyorum şuan... Diğerleri tebessüm ettirdi , o tombişin ibo ile yılmaz erdoğanın taklidi yaparak diyolağa girmesi mesela skeç dışı gerçekleşti ama oda güldürdü. Ekstradan , skeç olarak bende hatırlamıyorum .

Dur bakıyım , diğerlerini düşünüyorum şuan... Diğerleri tebessüm ettirdi , o tombişin ibo ile yılmaz erdoğanın taklidi yaparak diyolağa girmesi mesela skeç dışı gerçekleşti ama oda güldürdü. Ekstradan , skeç olarak bende hatırlamıyorum .

Bana zaten kardeşim izlertirdi abla hiç gülmüyorsun falan diyordu :sigara İlk izlediğim içinde olabilir insanları falan tanımıyorum diyedir belki. Bi yandan da beni güldürmek hiç zor değildir ki ya :D

Bana zaten kardeşim izlertirdi abla hiç gülmüyorsun falan diyordu :sigara İlk izlediğim içinde olabilir insanları falan tanımıyorum diyedir belki. Bi yandan da beni güldürmek hiç zor değildir ki ya :D

Bende , kolay kolay gülmem biliyor musun ? :D

Geri