• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Curry’den Bir Rekor, Warriors’dan Bir Galibiyet Daha

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Venia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Venia

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
7 Yıl 8 Ay

Golden State Warriors, NBA’deki yürüyüşüne bir başka galibiyet, Stephen Curry ise bir başka rekorla devam etti.

Golden State Warriors, Brooklyn Nets karşısında kolay bir galibiyete yürüyecek gibi gözükürken maç bir anda üç sayı yarışmasına döndü.

Neyse ki Warriors‘da buna en uygun adam var.

Stephen Curry 7 üçlük atıp 35 sayı üreterek bir başka rekor kırarken Warriors da 120-114 kazandı.

Kevin Durant 34 sayıyla ona eşlik ederken Nets üçlük çizgisinin arkasından gönderdiği şutlarla Warriors’a yaklaştı.

Curry 1:07 kala soktuğu son üçlükle skoru 115-108 yapıp takımını rahatlattı ve sezonun ilk yedi maçının tamamında en az beş üçlük atarak George McCloud’un altı maçlık rekorunu kırdı.

Klay Thompson ise bu maçta da kötü üçlük atmaya devam etti. 1/5’lik karnesi sezon isabetini 5/36’e kadar düşürdü. Maçı da 18 sayıyla bitirdi. Draymond Green 8 sayı, 13 asist, 5 top çalma, 4 ribaunt kaydetti.

Nets’te D’Angelo Russell 25, LeVert 23, Crabbe 14, Dinwiddie 12, Jarrett Allen 11 sayı attı ama yetmedi. Brooklyn 20/42’yle üçlük atarak 19 sayılık farkı ikiye kadar indirmeyi başardı.

Ama maçın sonunda asıl farkı yaratan yıldızlar oldu.

Curry yanınca fena... :s94:
Geçen ki 11 üçlük 51 sayı aklıma geldikçe bi daha bi daha hayret ediyorum :f34: İnsan değil :D

Ve Curry'nin rekoru kırıldı :)
1 maçta 13 adet 3'lük atan Curry'nin rekorunu takım arkadaşı Klay kırdı.
Kendi yorumum ise, Klay sezona berbat başladı. Sırf takım arkadaşları Klay kendine gelsin diye tüm topları ona oynadı.
14 tane 3'lük atan oyuncunun rekorunu kırarsa bu ligde sadece Curry kırar diyorum.

Ve Curry'nin rekoru kırıldı :)
1 maçta 13 adet 3'lük atan Curry'nin rekorunu takım arkadaşı Klay kırdı.
Kendi yorumum ise, Klay sezona berbat başladı. Sırf takım arkadaşları Klay kendine gelsin diye tüm topları ona oynadı.
14 tane 3'lük atan oyuncunun rekorunu kırarsa bu ligde sadece Curry kırar diyorum.

Klay rekoru 3 periyotta kırdı :D

GSW NBA ile dalga geçiyor. Cousins de takıma katıldığında çok merak ediyorum neler olacak :)

Curry, Thomson, Durant, Cousins, Green :D

Şu kadronun karşısına NBA'de derlemeli en iyi oyuncuları getir kadro kur oynat kesinlikle yenemez.

GSW NBA ile dalga geçiyor. Cousins de takıma katıldığında çok merak ediyorum neler olacak :)

Curry, Thomson, Durant, Cousins, Green :D

Şu kadronun karşısına NBA'de derlemeli en iyi oyuncuları getir kadro kur oynat kesinlikle yenemez.

Seneye kawhi lakersa gelirse işleri biter. Ingram,kuzma,lebron,mcger,kawhi bencde saglam olucak lonzo,rondo,lance,josh jart ve daha neleri go lakers go :D :D

Seneye kawhi lakersa gelirse işleri biter. Ingram,kuzma,lebron,mcger,kawhi bencde saglam olucak lonzo,rondo,lance,josh jart ve daha neleri go lakers go :D :D

Öyle olmuyor işte, washington wizards şuan baktığında çok iyi bir takım ama ekip ruhu yok hiçbiri birbiri ile uyumlu oynamıyor beal ve wall yoklar da sanırım son sırada şuan sıralamada.

Lakers bu sene kendi seviyesindeki takımları yenebilecek kapasitede sadece. GSW gibi dişli takımlara direnemez.

Öyle olmuyor işte, washington wizards şuan baktığında çok iyi bir takım ama ekip ruhu yok hiçbiri birbiri ile uyumlu oynamıyor beal ve wall yoklar da sanırım son sırada şuan sıralamada.

Lakers bu sene kendi seviyesindeki takımları yenebilecek kapasitede sadece. GSW gibi dişli takımlara direnemez.

Eğer kawhi lakersa gelirse goruselim :)

Eğer kawhi lakersa gelirse goruselim :)

Kawhi gelsede kafaya oynayacak bir ekip değil. Şu an ligin açık ara en iyi takımı GSW. Ancak 2. sırada takım olduklarını geçen seneden beri kanıtlayan Toronto geliyor. Antetokounmpo Bucks'ı bi adım ileriye götürüyor ancak kişisel çabasıyla. Hiçbiri bir Gsw olamaz.

Klay rekoru 3 periyotta kırdı :D

Evet ama bunu takım arkadaşları istediği için yaptı. Klay görev adamı. Asla takımın lideri olamayacak. Sezona kötü başlamasına takım arkadaşları el attı.

Geri