• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Daha yeni olan 1 aylık sevgiliyle aileyi tanıştırmak doğru mu?

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
MFC Üyesi
MFC Puanı
1,623
Yeni tanışılan 1 aylık sevgiliyle aileyi tanıştırmak doğru mu?

ne evlilik meraklıları ben olsam tanıstırmam gerçi benim hiç tanıstırasım olmadı ben kendim tansıyım :D

kesinlikle yanlış diyorum, aile senin biriyle olduğunu bilsin tabiki ama ciddi aşamaya geçmeden öncesini tanıştırmaya gerek yok

2. ayda da ayrildilar mi Dumur olur Kalirlar. ne aceleleri varsa

"hızlı koşan atın boku seyrek düşer" derler

Bunun bir zaman kısıtlaması olması çok saçma. 1 ay anormal oluyor da kaç ay normal sayılıyor :sigara

İlk buluşmada nikah basan insanlar var :sigara

Bunun bir zaman kısıtlaması olması çok saçma. 1 ay anormal oluyor da kaç ay normal sayılıyor :sigara

İlk buluşmada nikah basan insanlar var :sigara

Katılıyorum. Ayla yılla bi zaman çizmek saçma. Karşılıklı anlaşmadan sonra istenilen zamanda tanıştırılır.

yahu bırakın gencleri tanıstırsınlar içinden geleni yapsınlar keşke diceklerine tansıtırsınlar nolcak ...rahat... :D

buna bi süre verilemezki.. 1 ay için ewet yeterli ya da değil diyelim :/

Geri