• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Damadın Zor Anları! Üzerine Yoğurt, Sirke ve Un Döküp Yıkadılar

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İlda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İlda

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
8 Yıl 11 Ay
Mesajlar
9,628
Tepkime puanı
240
Damadın Zor Anları! Üzerine Yoğurt, Sirke ve Un Döküp Yıkadılar

Sakarya'da damadın arkadaşları tarafından damadın üzerine sirke, ketçap, yoğurt ve un döküldü. Daha sonra hortumla su tutup yıkanan damat, zor anlar yaşadı.

Sakarya'nın *Akyazı*ilçesinde, arkadaşları, damadın üzerine sirke, ketçap, yoğurt ve un döktükten sonra hortumla su tutup, fırça ile yıkadı.

DAMAT ZOR ANLAR YAŞADI

Akyazı Harunusta Mahallesi'nde yapılan düğün ilginç anlara sahne oldu. Nurgül ve Halit Çakmak çifti dünya evine girdi. *Akyazı*Belediyesi personeli olan Halit Çakmak'ın düğününde ilginç anlar, düğüne damga vurdu.

Akyazı Belediyesi Mehteran takımı sahneye çıktı. Ardından arkadaşları Halit Çakmak'ın üzerine yoğurt, sirke, ketçap ve un döktü. Arkadaşları daha sonra Halit Çakmak'ı hortumla su tutup fırçayla yıkadı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞILDI

Halit Çakmak gelenekler yerine getirilirken zor anlar yaşarken, sosyal medyada paylaşılan görüntüler ilgiyle izlenildi.


https://youtu.be/4qfvXZuupwg

Haberler
 
bana göre damatların en zor anları istemeye gittiklerinde içtiği kahve:s15::s15: yazuk onlara..
 
Geri
Üst