• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Damla Sakızlı Muhallebi Diyet Tatlı Tarifi

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Zayıflama diyeti uygulayan kişilerin, hemen hemen tamamı, şeker ihtiyaçlarını karşılayamadıklarından; ve tatlı tüketimi gerçekleştiremediklerinden şikayetçidirler. Bu nedenle, ya zayıflama diyetleri bozulur; ya da tatlı isteğine gem vurulması durumu meydana gelir. Bu yazımızda sizlere, zayıflama diyetleri sırasında uygulayabileceğiniz bir diyet tatlı tarifi vereceğiz… Damla sakızlı muhallebiyi seviyorsanız, diyet tatlı tarifimizi mutlaka okumalısınız…
Zayıflama diyeti sırasında ihtiyaç duyduğunuz tatlı gereksinimini, damla sakızlı muhallebi tarifi; ve diyet tatlı tarifi ile bastırabileceksiniz. Damla sakızlı muhallebi tarifi ile sizlere sunulan diyet tatlı tarifi sayesinde, düşük kalori ile, tatlı ihtiyacını karşılamanın mutluluğunu yaşayacaksınız.
Damla sakızlı muhallebi tarifi; ve diyet tatlı tarifi için malzemelere bakacak olursak:

9a1f62d72e20t.jpg


Damla sakızlı muhallebi malzemeleri:

Beş ya da altı adet damla sakızı
Bir bardak su
Bir kahve fincanı nişasta
Bir buçuk kahve fincanı pirinç unu
Ortalama beş ya da altı paket doğal tatlandırıcı; sizin damak tadınıza göre yeterli seviyede olmasına önem verin…
Bir litre süt…
Damla sakızlı muhallebinin malzemelerini sizlerle paylaştıktan sonra, diyet tatlı tarifini; ve diyet tatlı yapılışını da paylaşmak isteriz…
Diyet tatlı tarifi: Damla sakızlı muhallebi tarifi:
Doğal tatlandırıcı ile birlikte süt, bir tencerenin içerisinde karıştırılır. Ayrı bir yere de bir bardak su, nişasta, damla sakızı; ve pirinç unu konularak, malzemelerin iyice ezilmesi sağlanır; ve ezilen malzemeler de şekerli süt karışımının içine ilave edilir. İyice karıştırdığınız malzemelerin içerisinde bulunduğu tencereyi ocağa alarak, orta ateşte, iyice koyulaşana kadar kaynatın. Diyet tatlı tarifini tamamlayıp, damla sakızlı muhallebiyi koyulaştırdıktan sonra kaselere bölünür; ve sonrasında soğuması için beklenir.
Diyet tatlı tarifi ile sizlerle paylaştığımız damla sakızlı muhallebi tarifinde, damla sakızının faydaları hakkında da sizleri bilgilendirmek isteriz…
Damla sakızının faydaları: Damla sakızının faydaları arasında ilk sırada anti bakteriyel özelliği vardır. Damla sakızının faydaları arasında yer alan anti bakteriyel etkisi sebebiyle damla sakızı, ilaç yapımında; kozmetik ürün üretiminde; ve bir takım gıda maddelerinin içeriğinde, hem kokusu, hem de tadı sebebiyle kullanılmaktadır.
Damla sakızının faydaları arasında, hazımsızlık problemleri, ülser; ve gastrite karşı etkili olan özelliğinden de söz etmek gerekmektedir.
Damla sakızı, bir takım bağırsak rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılan ilaçların içeriklerine de eklenmektedir.


 
Üst