• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dayak cennetten çıkmamıştır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sindy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
Forum Yaşı
16 Yıl 5 Ay
Dayak cennetten çıkmamıştır, kimsenin vurduğu yerde gül bitmez, kızını dövmeyen dizini de dövmez. Dostluk da, saygı da eşitlikle olur, anlamıyor musunuz? Eşitliğin olmadığı yerde ikisi de yok.
*
Kimse kimseden bir şeyler istememeli, beklememeli. Hele değişmesini hiç. Bilmiyor musun ki ben değişirsem, senin sevdiğin ben değilimdir artık ve sonra beni sevmezsin.
*
Özgürlük kimseye bir zararın olmadan canının istediğini yapabilmektir. Ahlak; o da kimseye bir zararı olmadan yaşayabilmektir. Dürüstlük, içiyle dışı bir olabilmektir. Aşk, bir saat bile sürecek olsa, bir insana coşkuyla, arzuyla sarılabilmektir. Yaşam her anı, her saniyeyi yaşayabildiğin kadar iyi yaşayabilmektir.
*
Yaşam öylesine kısa ki, onu çok ciddiye almak gerek. Ama ciddiye almak başkalarının koyduğu kuralların içine sıkışıp kalmak mı, yoksa zamanla, saygıyla ürettiğin kendi kavramlarınla yaşamak mı?
*
Güçlü olmalısınız, kendi gücünüze inanmalı ama gerçekten güçlü olmak için çabalamalısınız.

Duygu Asena
19 Nisan 1946 - 30 Temmuz 2006
Gazeteci ve yazar. ?

FB_IMG_1650392535670.jpg

Farklı bir bakış açısıyla kaleme almış düşüncesini ama doğruluğuna katılıyorum. Bu arada tam bir eşitlik olmasa da her iki tarafın saygı çerçevesinde birbirlerine yaklaşması gerekir.

@Sindy emeğine sağlık canım, güzel bir paylaşım olmuş.

Geri