• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dayak cennetten çıkmamıştır

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sindy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
Forum Yaşı
16 Yıl 5 Ay
Mesajlar
11,347
Tepkime puanı
78,630
Dayak cennetten çıkmamıştır, kimsenin vurduğu yerde gül bitmez, kızını dövmeyen dizini de dövmez. Dostluk da, saygı da eşitlikle olur, anlamıyor musunuz? Eşitliğin olmadığı yerde ikisi de yok.
*
Kimse kimseden bir şeyler istememeli, beklememeli. Hele değişmesini hiç. Bilmiyor musun ki ben değişirsem, senin sevdiğin ben değilimdir artık ve sonra beni sevmezsin.
*
Özgürlük kimseye bir zararın olmadan canının istediğini yapabilmektir. Ahlak; o da kimseye bir zararı olmadan yaşayabilmektir. Dürüstlük, içiyle dışı bir olabilmektir. Aşk, bir saat bile sürecek olsa, bir insana coşkuyla, arzuyla sarılabilmektir. Yaşam her anı, her saniyeyi yaşayabildiğin kadar iyi yaşayabilmektir.
*
Yaşam öylesine kısa ki, onu çok ciddiye almak gerek. Ama ciddiye almak başkalarının koyduğu kuralların içine sıkışıp kalmak mı, yoksa zamanla, saygıyla ürettiğin kendi kavramlarınla yaşamak mı?
*
Güçlü olmalısınız, kendi gücünüze inanmalı ama gerçekten güçlü olmak için çabalamalısınız.

Duygu Asena
19 Nisan 1946 - 30 Temmuz 2006
Gazeteci ve yazar. ?

FB_IMG_1650392535670.jpg
 
Farklı bir bakış açısıyla kaleme almış düşüncesini ama doğruluğuna katılıyorum. Bu arada tam bir eşitlik olmasa da her iki tarafın saygı çerçevesinde birbirlerine yaklaşması gerekir.

@Sindy emeğine sağlık canım, güzel bir paylaşım olmuş.
 
Geri
Üst