• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dedikodu Köşesi

İyilik demek istedin sanırım 🤣
Bu forum ahalisi, bu forum üyesinin (@Sezen) kıymetini ya bilmiyor yada bu forum üyesine takılmak çok hoşlarına gidiyor.Bana göre ikincisi ağır basıyor.Zira , takılmak = Saygı=Sevgi'nin göstergesidir.

Bende diyorum ki, ağır ablaya selam olsun.....

Burayı boşladık bari geri döneliiim.

Artık soyadım değişti, isim-soyisim kombinasyonumu bilen bilir. Herrrkes değiştiği için üzgün ama bir devir bitti, bir devir başladı gibi düşünüyorum.
Süreçlerimde beni duvardan duvara vurup, duygudan duyguya sokan caaanım müdürüm, sanki süper güç destekçimmiş gibi düğünümde göbek attı.

Öncelikle nikah yaptık, nikah çok güzeldi. Hayalini kurduğum yerde, hayalini kurduğum kişiyle
Düğünde ise çook gergindim nasıl dans edicemm, napıcam ne edicem derken bi baktım ortada fıttırı fıttırı göbekler atıyorum. Yine de ayakkabımın altından kimse silinmemiş...

Gelin çiçeğimi yakalayan arkadaşım, after partimizde eşimin arkadaşıyla tanışarak sevgili oldular. Ayrıca nişan kurdelemi yiyen bir arkadaşım evlilik teklifi aldı, biri yeni bir çocukla tanışıp sevgili oldu, biri aile tanışması yaşadı ve daha nice nice. Kurdelem hala duruyor, denemek isteyen olursa kısmet dağıtıyorum.

Neyse konumuza dönelim, daldan dala atladık. Gün sonunda ilk defa keyifle istifa edebilirim ammavelakin yılım dolsun diye bekliyorum. Sonrasını düşüneceğimmmm. Devam edicem iş geldi xd

Geri