• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dedikodu Köşesi

İyilik demek istedin sanırım 🤣
Bu forum ahalisi, bu forum üyesinin (@Sezen) kıymetini ya bilmiyor yada bu forum üyesine takılmak çok hoşlarına gidiyor.Bana göre ikincisi ağır basıyor.Zira , takılmak = Saygı=Sevgi'nin göstergesidir.

Bende diyorum ki, ağır ablaya selam olsun.....

Burayı boşladık bari geri döneliiim.

Artık soyadım değişti, isim-soyisim kombinasyonumu bilen bilir. Herrrkes değiştiği için üzgün ama bir devir bitti, bir devir başladı gibi düşünüyorum.
Süreçlerimde beni duvardan duvara vurup, duygudan duyguya sokan caaanım müdürüm, sanki süper güç destekçimmiş gibi düğünümde göbek attı.

Öncelikle nikah yaptık, nikah çok güzeldi. Hayalini kurduğum yerde, hayalini kurduğum kişiyle
Düğünde ise çook gergindim nasıl dans edicemm, napıcam ne edicem derken bi baktım ortada fıttırı fıttırı göbekler atıyorum. Yine de ayakkabımın altından kimse silinmemiş...

Gelin çiçeğimi yakalayan arkadaşım, after partimizde eşimin arkadaşıyla tanışarak sevgili oldular. Ayrıca nişan kurdelemi yiyen bir arkadaşım evlilik teklifi aldı, biri yeni bir çocukla tanışıp sevgili oldu, biri aile tanışması yaşadı ve daha nice nice. Kurdelem hala duruyor, denemek isteyen olursa kısmet dağıtıyorum.

Neyse konumuza dönelim, daldan dala atladık. Gün sonunda ilk defa keyifle istifa edebilirim ammavelakin yılım dolsun diye bekliyorum. Sonrasını düşüneceğimmmm. Devam edicem iş geldi xd

Eveet gelelim Alev'le maceralara jdsahjdsa

Perşembe günüüüüü çekim vardı ve 3 lokasyon gezdim. Bi tane çanta aldım yeni, Hello Kitty'li ama görün harika bişii böyle pembe pembe falan. Çocuk reyonundan aldım ama kaç kişi link istedi öyle bir şey dsakhdsa. Neyse ekiptekiler de o çantayla benim Manifest- Toz pembe klibimi çektiler ldsajdlsajdsa. Neysee gözleri kaldı herhalde kiii yemekhanede ben bunu unuttummm :((((((( 13.00'de çekim yaptığım hekimlerden biriyle de görüşmem vardı.

Hızlıca yemekhaneye inerim, çantamı güvenliğe vermişler. Güvenliğe koşarım, güvenlik de bir çağrıya gitmiş mi? 14.00'de de başka çekime yetişmem lazım, aradaki mesafe 45 dk falan. Neyse. Bu süreçte saatlerimiz 12.50 iken ben çantamı 13.28'de aldım dlsajdsla. 13.00'teki hekimi akşama salladım zoom yaparız diye. Oradan taksiyle gittim (çnk ekip geç kalmasın diye onları arabayla önden gönderdim) Bu kez de trafik kazası olmuş, 3 araç birbirine girmiş mi? Ben saatlerce yolda sürün taksiye maaşı bırak çık. Neyse çekim biter Kadıköy'e geçerim arkadaşımla buluşurum.

Tarot bakıyodum önceden, canım tarot çekti. Kart aldım. Kartlarım arkadaşımda kaldı? Allah'ın bir işareti midir? Bilmem. Neyse. Dönüşte de taksiye atladım hocayla zoom yapcam diye. Taksicinin pos makinesi bozuldu mu? Abeeem dedim canım abeeeem, IBAN salla kurban olam. Adam da yaşlı başlı, ibanı kağıda yazmış. Okuyor tek tek, 3 tane sıfır, 5, 9 falan derken Y dedi. Evet evet, Y! Abi dedim Y ne alaka. Bende Y var diyo. Diyom olamaz bak harf giremiyorum. "ÇEVİRSENE HARFE KLAVYENİ" diyo. Abeeem diyom çevirme yok bak. Var mı telefonunda mobil uygulaman dedim, aldım telefonu girdim ettim gönderdim ooooh dedim eve girdim hoca arıyor. Akşam 10'da bir de oturdum hekimle zoom yaptım. Naasssı bi gündü beee!!

Ayyy bi de asıl olay, lokasyonların birinde bi laf ettim ama çok önemsiz bişi. O gitmiş diğer lokasyona bambaşka şekilde. Kız beni karşısına alıp sordu mu? Başımdan aşağı kaynar su. Ne yaşadım beee, neler yaşadım...........

Neyse yine geldim dsakslad

Çalıştığım kurumda prodüksiyon süreçlerinden sorumluyum ama sadece kendi lokasyonlarımdan.
Bir sürü hastane, ajans, yetkili ve hekimle falan görüşüyorum. Sürekli herkesle iletişim halindeyim ve ben uzmanım.
Benim üstüm var, sorumlu. Bu da sosyal medya tarafında. Her neyse. Bir tane lokasyonu var. Bu lokasyonda çekime benim gitmemem istendi, iletişim onda mantıken.

Ben ajanstan müsait günleri almıştım, kolaylık olsun diye ona ilettim. Ardından bana "şu güne planladım, şu saatler" falan diye döndü. Doğal olarak ajansla da onaylaştığını düşündüm. Mantık budur ya. O da ben konuşurum diye konuşmamış dsaljdsalajs

Yahu lokasyonla sen plan yaptın, hekimleri sen biliyosun, metinleri sen göndereceksin ben ne alaka?

Çekim bugün, cumadan alması gereken teyidi dün gece almaya çalışınca patladı :D Sonuç mu? Ben savunma yazacakmışım? Diyorum ki; sorumluluğum olmayan bir şeyi neden kabul ediyorum? Hayırdır yani.

Evet işte sana söylemeliydi etmeliydi ama sen de planlamamışsın. Tamam da diyorum benim sorumluluğum değil, benim çekimlerim planlı. Hekimlerle bile 7/24 görüşüyorum. Hani bana diyosunuz ki onun hastanesindekilerle iletişime geçme, onu yapma bunu yapma. Ben nasıl plan yapim :D

Diyo ki ajans iletişimi sende. Diyorum ki; çekime tek başına gidecek, ajansla iletişimi mecbur kuracak? Metinler ona geliyo, onları ajansla paylaşması gerekecek? Böyle bir mantık var mı ya :D Saçma sapan işler. Yöneticilik bilmyosanız olmayın abi

Geri