Neyse yine geldim dsakslad
Çalıştığım kurumda prodüksiyon süreçlerinden sorumluyum ama sadece kendi lokasyonlarımdan.
Bir sürü hastane, ajans, yetkili ve hekimle falan görüşüyorum. Sürekli herkesle iletişim halindeyim ve ben uzmanım.
Benim üstüm var, sorumlu. Bu da sosyal medya tarafında. Her neyse. Bir tane lokasyonu var. Bu lokasyonda çekime benim gitmemem istendi, iletişim onda mantıken.
Ben ajanstan müsait günleri almıştım, kolaylık olsun diye ona ilettim. Ardından bana "şu güne planladım, şu saatler" falan diye döndü. Doğal olarak ajansla da onaylaştığını düşündüm. Mantık budur ya. O da ben konuşurum diye konuşmamış dsaljdsalajs
Yahu lokasyonla sen plan yaptın, hekimleri sen biliyosun, metinleri sen göndereceksin ben ne alaka?
Çekim bugün, cumadan alması gereken teyidi dün gece almaya çalışınca patladı

Sonuç mu? Ben savunma yazacakmışım? Diyorum ki; sorumluluğum olmayan bir şeyi neden kabul ediyorum? Hayırdır yani.
Evet işte sana söylemeliydi etmeliydi ama sen de planlamamışsın. Tamam da diyorum benim sorumluluğum değil, benim çekimlerim planlı. Hekimlerle bile 7/24 görüşüyorum. Hani bana diyosunuz ki onun hastanesindekilerle iletişime geçme, onu yapma bunu yapma. Ben nasıl plan yapim
Diyo ki ajans iletişimi sende. Diyorum ki; çekime tek başına gidecek, ajansla iletişimi mecbur kuracak? Metinler ona geliyo, onları ajansla paylaşması gerekecek? Böyle bir mantık var mı ya

Saçma sapan işler. Yöneticilik bilmyosanız olmayın abi