• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Deplasman Galibiyeti Arıyor

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
438258065574.jpg

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Trabzonspor, kötü gidişatına son vermek istiyor.
Ligde son oynadığı 8 maçta, 1 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak tarihin en kötü dönemlerinden birini geçiren bordo-mavililer, Mersin İdmanyurdu deplasmanında 3 puan hedefliyor.
Karadeniz ekibi son 8 maçta sadece Gaziantepspor'u mağlup ederken, Kayserispor ve Galatasaray ile berabere kalmış, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Sanica Boru Elazığspor, Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarından yenilgiyle ayrılmıştı.

Deplasman hasreti

Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, deplasman galibiyet hasretini de sonlandırmak istiyor.
En son 3 Aralık'ta ligin 14. haftası oynanan Gençlerbirliği maçını 4-0'lık skorla kazanan bordo-mavililer, Mersin İdmayurdu'nu mağlup etmesi halinde ligde 81 gün sonra dış sahada galip gelmiş olacak.
Bu sezon deplasmanda Orduspor ve Gençlerbirliği'ni yenerek 2 galibiyet alan Karadeniz ekibi, 3 maçtan beraberlik, 5 maçtan da yenilgiyle ayrıldı.

Kafkas ile ilk peşinde

Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile 4. lig maçına çıkacak olan bordo-mavililer, ilk deplasman galibiyetini arayacak.
Kafkas ile ligde deplasmanda sadece Sivasspor maçına çıkan ve 2-0 yenik ayrılan Karadeniz ekibi, kendi sahasında Gaziantepspor'u 4-1 yenmiş, Fenerbahçe'ye ise 3-0 mağlup olmuştu.
 
Üst