• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Derbi mesaisi başladı

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 22 Mart Pazar günü Beşiktaş ile yapacağı derbinin hazırlıklarına başladı.

Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen sarı-lacivertli takım, ara vermeden derbi öncesi ilk çalışmasını yaptı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, lig maçında ilk11'de sahaya çıkan futbolculara yenileme programı uygulandı.

Egemen ve Gökhan'ın MR'ı çekildi
Gençlerbirliği maçının ilk yarısında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Egemen Korkmaz ile sakatlığı bulunan Gökhan Gönül'ün MR'ları çekildi.

Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, Egemen'in sol dizinde sıvı artışının saptandığını, Gökhan'ın ise sağ dizine yapışan tendonlarda ödem tespit edildiğini açıkladı. Tedavilerine başlanan iki futbolcu Beşiktaş derbisine yetiştirilmeye çalışılacak.

Sol dizindeki ağrıları nedeniyle geçen haftadan bu yana tedavi edilen Mehmet Topal'a ve sakatlığı bulunan Hasan Ali Kaldırım'a takımdan ayrı özel program uygulandığı belirtildi.

Sarı-lacivertliler, derbi maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
 
Üst