• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

"Derbiyi kazansa bile..."

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, tarihi Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi öngörülerini aktardı.

Fenerbahçe'nin yaşayan efsanelerinden Rıdvan Dilmen, Türkiye'nin nefesini tutarak beklediği Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi öngörüde bulundu. Fenerbahçe'nin ezeli rakibinin 4 puan gerisinde kalmasının handikaplarına değinen Dilmen, Sarı-Lacivertliler'in mutlaka kazanması gerektiğini ifade etti.

Beraberlik halinde şampiyonluk yolundaki avantajın Galatasaray'da kalacağını söyleyen Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'ye çok önemli bir uyarıda bulundu.

Ünlü spor yorumcusu, "Fenerbahçe kredisi tükenmiş bir şekilde derbiye çıkacak. Derbiyi kazansa bile ezeli rakibinin 1 puan gerisinde yer alacak. Şampiyonluğa yeniden ortak olması için kazanması şart. Fenerbahçe, Galatasaray karşısında galip gelemezse ciddi şekilde yarıştan kopar" dedi.

İsmail Kartal'a da önemli bir uyarıda bulunan Dilmen, "İsmail Kartal'ın Emmanuel Emenike'de ısrarcı olmaması gerek" yorumunu yaptı.
 
Üst