• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Deve idrarı” tartışmasını kadın sünnetine taşıdılar

İlda

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
8 Yıl 11 Ay
Mesajlar
9,628
Tepkime puanı
240
“Deve idrarı” tartışmasını kadın sünnetine taşıdılar



Habertürk ekranlarındaki “deve idrarı” tartışması gündemden henüz düşmeden bu kez iki isim kadın sünneti konusunu ele aldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Caner Taslaman ile Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Sifil, bir kez daha hadislerin kaynağı ve güvenilirliğini tartıştı.

Canlı yayında kadın sünnetini tartıştılar

Habertürk TV’de Veyis Ateş’in sunduğu programda konuk olan iki isimden Ebubekir Sifil bir ara konuyu kadınların sünnet olmasına getirdi.

Kadınların sünnet olmasının 3 şekli olduğunu savunan Sifil skandal sözlere imza attı.

Sifil’i ti’ye alan Caner Taslaman ise gülerek dinledi.

Aynı iki isim daha önce “deve idrarı içilir mi?” diye tartışmıştı

İlahiyatçı Sifil, aynı programda deve idrarı içmenin şifalı olduğunu belirten hadisin sahih (doğru-güvenilir) olduğunu savunmuş, deve idrarının şifa olduğunu iddia etmişti.

Bunun üzerine Taslaman, “Eğer sünnetse Ebubekir Hoca içebilir” diyerek bir kavanoz içinde getirdiği deve idrarını masaya koymuştu.

Ne diyor
 
Bunun üzerine Taslaman, “Eğer sünnetse Ebubekir Hoca içebilir” diyerek bir kavanoz içinde getirdiği deve idrarını masaya koymuştu.

Kahkaha attım :D
Nerden buluyon bu haberleri ya :D
 
Saçma haberler saçma gündemler
 
Bunun üzerine Taslaman, “Eğer sünnetse Ebubekir Hoca içebilir” diyerek bir kavanoz içinde getirdiği deve idrarını masaya koymuştu.

Kahkaha attım :D
Nerden buluyon bu haberleri ya :D
Ben bulurum
O.da benim farkım
 
eğer o hadisin senedi varsa sahihtir sadece yorum hatalıdır derim kadın sünnetine girmicem merak eden arastırsın vardır ama bu emir değil tavsiyedir ne sartlarda olur olmaz bakılır herseyi tartıstık bumu kaldı ..

zamanında kirpi kanıda konusılmustu benzer sekilde haram diyen ulemada olmasına rağmen tanıdığım bizzat tanıdığım 2-3 sara hastasına iyi geldi bildiğim yıllardır nobetleri yok... ama bi okadardaişe yaramayan var bu biraz tavsiyeyede itikatla alakalı bişey uydurma tevatur olsa inanmam bende ... o yuzden bazı seyler de mecazi al iç bu zehri diyerek netlestiremezsiniz ordaki şifa dan ziyade soylenenallah nasip etmez deolabilir ... bide boyule yorumlamak gerek bence
 
Bilezik gibi geçirmiş :sigara
 
Geri
Üst