• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
Dilan Çiçek Deniz Kaç Yaşında,Dilan Çiçek Deniz Boyu Kaç,Dilan Çiçek Deniz Kilosu Kaç,Dilan Çiçek Deniz nereli,Dilan Çiçek Deniz gözrengi nedir,Dilan Çiçek Deniz sevgilisi varmı

17 yaşında Tiyatro Yarışması oyunculuk ödülü

Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas'da doğmuştur. Annesi ve babası öğretmendir. Babası Orhan Deniz, annesi Hale Temizyürek'dir. Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Oyuncu 15 yaşında "Güneşi Annem Sanırdım" adında şiir kitabı çıkarmıştır. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldıktan sonra 17 yaşındayken Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılıp oyunculuk ödülü almıştır.

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir.



İlk rolü 2015'de "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisindeki 'Ebru' karakteridir. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte rol aldı.

2015 yılında yayınlanan, dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, "Güneşin Kızları" dizisinde, 'Elif' karakterini canlandırdı.

Dilan Çiçek Deniz şimdilerde ise "Bodrum Masalı" adlı dizide başrol oynamaktadır. Dizinin diğer başrollerinde ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe paylaşmaktadır.



Kitapları

2010 - Güneşi Annem Sanırdım (şiir kitabı)

Filmleri ve Dizileri

Bodrum Masalı
Tatlı Küçük Yalancılar
Güneşin Kızları
Balayı​
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
dilan çiçek deniz boyu kaç, dilan çiçek deniz gözrengi nedir, dilan çiçek deniz kaç yaşında, dilan çiçek deniz kilosu kaç, dilan çiçek deniz nereli, dilan çiçek deniz sevgilisi var mı?
 
Üst