• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dilek duası denen hurafe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Asi

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl
Sual: Dilek duası denen bir mektup, 1984 yılında Amerika’da bulunmuş. Eline geçip 7 kişiye gönderen zengin olmuş. Göndermeyenin başına felaket gelmiş. Aslı var mı?
CEVAP
Bir hristiyan hurafesidir. Müslümanlar arasında da bu tür hurafeleri yaymak istiyorlar. Elimize geçince imha etmeli, başkalarına göndermemeli. Bunların uydurduğu hurafeler hakkında, Büyü Sihir ve Bâtıl İnançlar maddesinde bilgi var.

Emeğine sağlık Asimmm :kalp:
En nefret ettiğim şeylerden birisi de budur.

• Beğen
Tepkiler: Asi

Emeğine sağlık @Asimmm :kalp:
En nefret ettiğim şeylerden birisi de budur.

Aynen...birde yazmıyorlar mı.20 kişiye dağıtmazsan evin yurdun kalmaz dağışır mafolursun diye.insanları korkutarak salak işler yapmalarını sağlıyorlar.Allah hidayet versin

Aynen...birde yazmıyorlar mı.20 kişiye dağıtmazsan evin yurdun kalmaz dağışır mafolursun diye.insanları korkutarak salak işler yapmalarını sağlıyorlar.Allah hidayet versin

Amin
Abdest alıp namaz kılmak zor gelir böyle saçma salak işlerle uğraşırlar .s

hacet duasıve namazı vardır sahih hadisleri de vardır tamamen hurafe olan mesajlar olsada dilek duası vardır .

hacet duasıve namazı vardır sahih hadisleri de vardır tamamen hurafe olan mesajlar olsada dilek duası vardır .
Hacet duası ve namazı farklı bence
Bende ilk öyle sandım ama bu çoğaltılıp dağıtilan şeylerle alakaliymis

Hacet duası ve namazı farklı bence
Bende ilk öyle sandım ama bu çoğaltılıp dağıtilan şeylerle alakaliymis

kesinlikle ama ben dilek duası denen hurafe sozune dedim zaten belirttim yazımdada yazıyla atılan seyler elbet oyledir ama dilek duası hurafe değil diyorum ya zaten

Msj yoluyla da buna benzer şeyler geliyor .
Bu msji şu kadar kişiye gönder falan feslikan

Geri