• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Diş Beyazlatma Operasyonu Nedir?

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
12 yaş üzeri yetişkinlerde uygulanan diş beyazlatma operasyonu "ev tipi" ve "ofis tipi" olmak üzere iki şekilde yapılmaktadır. Zamanla çevresel etkilerle sararan dişlerden rahatsız oluyorsanız diş beyazlatma operasyonunu düşünmenizde fayda var.

Öncelikle ofis tipi diş beyazlatma yöntemini anlatalım. Zahmetli bir yöntem olduğu rahatlıkla söylenebilir. Çünkü ofis tipi beyazlatmada hasta yaklaşık 1 saat boyunca ağzını hiçbir şekilde kapatamıyor... Bunun doğal sonucu olarakda yutkunmada zorluk yaşıyor. Hekim tarafından diş yüzeylerine uygulanan beyazlatıcı jel ile yaklaşık 1 saat kadar ağız kapatılmadan bekleniyor. İşlem sırasında ağrı yada acı söz konusu değilkenişlemden sonra kişinin ağrı eşiğine göre hafif hassasiyetten doğan ağrılar hissedilebiliyor.


Ev tipi diş beyazlatma yönteminde ise diş hekimi tarafından hastanın ağzından ölçü alınıyor. Hazırlanan şeffaf aparat ile hasta akşamları evde bir işlem gerçekleştiriyor. Hekim tarafından verilen jeli aparatın içine sıkıyor ve dişlerine yerleştiriyor. Jel kuruyana kadar aparat ağızda kalıyor.

Evet ofis ve ev tipi diş beyazlatma yöntemi aşamaları bu şekilde. Dişlerde hassasiyet oluşması gayet normal endişe etmenize gerek yok. Sonuç farkedilir bir beyazlık garantisi veriyor.
 
Üst