malzemeler
2adet kereviz
Yarım limonun suyu
Yarım kg ıspanak
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı
sıvı yağ
1 çorba kaşığı
pirinç
Karabiber, kırmızıbiber
Dilerseniz
tuz
Yapilisı
Kerevizleri temizleyin. Ortalarını oyup, limonla ovun. 15 dakika haşlayın.
Kerevizler haşlanırken ıspanakları yıkayın. Soğanı küçük doğrayın, 1 tatlı kaşığı sıvı yağda kavurun. Ispanakları da ilave edin. Pirinci ekleyin. Tencerenin kapağını kapayın. Ispanakları kendi suyu ile pişirin.
Bir tutam tuz ve baharatlarını ekleyin. Ocaktan alın. Haşlanmış kerevizlerin içine ıspanağı doldurun. Servis tabağına koyun. Dilerseniz, yoğurtla da servis yapabilirsiniz
2adet kereviz
Yarım limonun suyu
Yarım kg ıspanak
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı
sıvı yağ
1 çorba kaşığı
pirinç
Karabiber, kırmızıbiber
Dilerseniz
tuz
Yapilisı
Kerevizleri temizleyin. Ortalarını oyup, limonla ovun. 15 dakika haşlayın.
Kerevizler haşlanırken ıspanakları yıkayın. Soğanı küçük doğrayın, 1 tatlı kaşığı sıvı yağda kavurun. Ispanakları da ilave edin. Pirinci ekleyin. Tencerenin kapağını kapayın. Ispanakları kendi suyu ile pişirin.
Bir tutam tuz ve baharatlarını ekleyin. Ocaktan alın. Haşlanmış kerevizlerin içine ıspanağı doldurun. Servis tabağına koyun. Dilerseniz, yoğurtla da servis yapabilirsiniz