• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dizi İzlemiyorum Dizilerde Oynamam

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Süheyl Uygur’dan çarpıcı dizi açıklaması: ‘Dizi izlemiyorum’





Tiyatronun efsane isimlerinden Nejat Uygur'un oğlu usta tiyatrocu Süheyl Uygur, dizi izlemediğini ve dizilerde oynamayı düşünmediğini belirterek, kardeşi Behzat Uygur'la yaptıkları programı zirvede tamamladıklarını söyledi.

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Süheyl Uygur, M1 Konya Alışveriş Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Babasının sesini çok özlediğini belirten Uygur, “Ben çok eğlenceli bir babayım ama babam gibi değilim. O dönemin babaları daha otoriterdi. Bizim evde otorite eşim Burçin’dir. Eve girdiğim zaman ev lunapark gibi olur. Çocuklarım acıktıklarında annelerine değil, bana söylerler. İyi babayımdır, güzel babayımdır” dedi. Manken ve şarkıcıların oyunculuk yapmasının eleştirilmesiyle ilgili bir soruya “Oyunculuk kimsenin tekelinde değil” diye yanıt veren Uygur, dizilerde rol almayı düşünmediğini ve dizi izlemediğini söyledi. Uygur, “Geçmişte bir iki sit-com yaptık ama bizim kartvizitimizde tiyatrocu yazıyor. Diziler, eğlence programları, sinema mesleğimizin parçası ama bizim için önce tiyatro” açıklamasında bulunarak, “Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat çok iyi oyuncu. Tiyatroda olabilirler. Oyunculuk için asıl arena sahnedir. Tiyatrodan geçmeleri lazım” cevabını verdi.

BEHZAT’LA ZİRVEDE BIRAKTIK

Behzat Uygur’la birlikte yaptıkları ‘Şahane Pazar’ isimli programla bir döneme damga vuran Süheyl Uygur, “Son birkaç senedir Behzat’la birlikte televizyonlarda program yapma hevesimiz yok. Eğer ‘Şahane Pazar’ yapılacaksa iyi bir prodüksiyonla yapılmalı. Deneyenler oldu ama ‘Şahane Pazar’ın yerini tutmadı. Biz zirvede bıraktık” açıklamasında bulundu.







 
Üst