• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Doğalgaza %18.7 zam !

fqessquar222

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
17 Yıl 1 Ay
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 1 Nisan 2012 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere doğalgaza yüzde 18.72 oranında zam yapıldığını açıkladı.

Kayseri'de yerel bir televizyonda programa katılan Bakan Taner Yıldız, elektrik fiyatlarındaki artış nedenlerini açıklarken, doğalgaza da yüzde 18.7 oranında zam yapmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Taner Yıldız, doğalgazdaki fiyat artışının yarından itibaren geçirli olacağını duyurdu. Bakan Yıldız, zam yapmaktan ne siyasetçinin, ne üreticinin, nede tüketicinin hoşlanmadığını ifade ederek zam gerekçesi olarak, döviz fiyatlarındaki artışın yanı sıra petrol fiyatlarındaki yükselişinde etkili olduğunu söyledi.

Mehmet bu adamlara oy verdiği sürece sürünmeye devam edeceğiz :D

Hahahahahaha :D Sen git gülüm, 15 dakika tek ayak üstünde bekle..! puhahahaha :D
Siz aldınız ya dün poşeti elinden. Çocuk gibi ağlıyodu hahahahahahaha :D :D :D

bence 1 nisan şakası bu. yani öyle olmalı :)

akaryakıta zam,elektriğe zam,doğalgaza zam haliyle her şeye zam kapıda! hadi geçmiş olsun!

kombi kapanmadan yanıyo,elektrik deseniz hiç sölemim, ee su baçlıca ihtiyaç her konuda (: Yani zam dogruysa battım:)kaçarımız yok ödicez paşa paşa!

dünyanın en pahalı ülkesinde yaşıyoruz neredeyse! vergiyi en çok ödeyen benzini en pahalı kullanan elektiriği doğalgazı temel ihtiyaçlarımızda işe yarayan herşey pahalı.. ve bu zam yağmuruna sebep olan hükümete oy veren halka herşey müstehaktır.. az bile ;)

Kime sorsan yooo ben düşmanım onlara vermedim !
Ama oy sonuçları bi açıklanıyor maşallah, adamlar içten fethetmiş...

Leylekler veriyo :D

Siyah sana buradamı yoksa msndemi küfür etmemi istersin? :D

Geri