Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Doğum Günün Kutlu Olsun @StigmatA

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Canımın içisiiiiii hanimiiisssss yaaa @StigmatA oyyyy bugün sen mi doğdun aman da amannnn

nasıl özledim seni anlatamam :(
çooookkk güzel yaşların olsun kuzum benim. İyi ki tanıdım seniiiii iyikii varsın.

dogum günün kutlu olsun happpyyyyy bortdeeyyyyy cemcimm :inlove::inlove::inlove:

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    165,383
hahaha çok sağolun eh yaşlandık haklısınız ne diyelim:_))) hepiniz başımın tacısınız ve sizleri inanın çok seviyorum, iyiki varsınız.

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,672
En Güzel Doğum Günü Mesajları 2020 Kısa & Uzun & Resimli & Komik

Geçmişe bakan geleceği göremez. Geleceği göremeyen ilerleyemez.
Hayatta hep emin adımlarla ilerle.
İyi ki doğdun @StigmatA

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    165,383
@MaskedGirL, çok teşekkürler sende arazisin bu aralar olmaz böyle kaybolma:)

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747
Cem abi iyi ki doğdun.. biraz daha yaşlandın gerçi sen yaşlandıkça daha da yakışıklı olanlardansın. James Bond halt etmiş :)

546.jpeg.jpg

Elini öpmeye gelirdim bilirsin hiç kaçırmam ama malum karantina insan 20 yaşını doldurmayınca da yasağa çarpıyor :)
Öğrenci insaniz malum o kadar cezayı nasıl ödeyeyim dersen ki hallederiz yarın ordayım :D

tenor.gif

Hayatını sevdiklerinle huzurlu mutlu sağlıklı gecirmen dileğimle.. Her zaman sabırlı anlayışlı oldun.. Dört yıl önce neysen şimdi de öylesin hayatında hep güzellikler olsun.. En mutlu olduğun zaman neyse en kötü gün öyle olsun.

Üst Alt