• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Doktor'unuz Öleceğinizi Söyledi ; ?

NunveyLa

ßir Tarafta güLüşün var,Sırtımda kanLı ßıçağın..
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 5 Ay
Canı Alanda verende ALLAH'tır,Bunu hepimiz bılırız.Bırgun Hastaneye gıdıyorsunuz ve doktorunuz sıze rahatsızlıgınızdan dolayı Ölum tarıhınız su su dıyor ve sızın Bunu bıle bıle yasama olasılıgınız nedır?.

Gerıye kalan omrunuzde yada bu duyumu aldıgınızdakı tavrınız nedır?
. .

Hiç dü$ünmedim ya ama heralde içimde kalan ne varsa yapmak isterdim kırdıklarım varsa gönul almaya calı$ırdım yer içer gezer tozardım son günlerimin tadını cıkarırdım yani:)

Canim zaten depresyondayim yapma boyle seyler :( Allah herkese hayirli uzun omurler versin insallah.

Öyle bir süreçten geçtiğim için biliyorum anlatılacak yada kelimeler ile ifade edilecek bir durum değil.Allah kimseyi sevdiklerinden vakitsiz ayırmasın.Çok zor çok yaşayan bilir.

Peki Erdem ? Onsuz Napardın ?

Yani ßunu ögrendıgımde Erdem `inde haßeri olur heralde ßuyuk ıhtımalle en ßüyük desteğide ondan görürüm artık ÖLüm seßeßi her ne oLucaksa onun varLığıyla iyile$eßilirimde :asik: , ama elßet ßırgun herkez buunu tadıcak hangımızın once olUcagını Allah ßilir ama .. ßenden Sonrada hayatta kalıcagı ıcin hep mutLu olmasını ve ßenı unutmamasını diLer ahırette kavu$mamızı ßeklerimm..

İlla ruhu teslim etmek değildir ölmek.Yaşarkende ölüyoruz.

Son Nefesime kadar "annemle" olmak isterdim . Ölürsem cidden üzülecek tek kişi o olurdu .
Rabbim çileli ömür göstermesin. Topraktan geldik toprağa gidecez.

Birkaç aylık ömrü kaldığını öğrendikten sonra verdiği son dersle internet üzerinden dünya çapında üne kavuşan Amerikalı Profesör Randy Pausch 25 Temmuz 2008 cuma günü kanserden hayatını kaybetti. Evlenmek için 39 yaşına kadar neden beklediği sorulduğunda, “Mutluluğu benim mutluluğumdan daha önemli olacak kişiyi bulmak için bekledim” diyen Randy; Jai ile evlendikten sonra üç çocuk babası oldu. “Son Ders”in sonunda “Bu konuşma size değildi. Çocuklarım içindi” demesi de bir başka insani dürüstlük örneğiydi.

Profesör Randy Pausch, Ruhun Şad Olsun...

-ôlecegimi bilmek istemezdim.

-ôlecegimi bilmek istemezdim. yazmıssın abim doğru bende bılmek ıstemezdım:S hele sevdıklermı uzmek hıc!

Bu benim basıma geldi bunalıma girmiştim allah kimsenin basına vermesin heleki devlet hastalerinde daha kapıdan içeri girmeden adam kanser teşhisini koydu..

Geri